Press Coverage

Here, you can find recent press coverage of Copenhagen Capacity's work to promote Greater Copenhagen. If you have any questions, please feel free contact us.

 

Financial Times sender København til tops

Financial Times sender København til tops

En del af de fordele, der hiver internationale virksomheder til København og sikrer os en topplacering, er faktorer som lav selskabsskat og Danmarks fokus på digitalisering, mener administrerende direktør i Copenhagen Capacity, Claus Lønborg.

Read more
Talentkampagne vinder international pris

IT-talentkampagne vinder international pris

Copenhagen Capacity har netop vundet en international pris for at benytte Counter-Strike turneringen BLAST Pro Series til at lokke udenlandske it-udviklere til Greater Copenhagen med facts og gåder om København skrevet i særligt kodesprog.

Read more

Greater Copenhagen er bedst til at tiltrække udenlandske investeringer

"Vi formår at udvikle lokale tilbud og markedsføre dem i udlandet" siger Claus Lønborg, adm. direkør i Copenhagen Capacity til Berlingske.

Read more

Copenhagen Capacity trak ingeniør-giganten Thornton Tomasetti til København

"Når København udkonkurrerer resten af Europa og tiltrækker en så stor spiller som Thornton Tomasetti, så indikerer det, at København befinder sig i en international liga inden for arkitektur og byudvikling", siger Claus Lønborg til ByensEjendomme.

Read more

Estate Media: Ny direktør skal skaffe investeringer til København

"Copenhagen Capacity henter ny direktør for Investment Promotion. Det bliver Anette Steenberg, som kommer fra en lederstilling i The Trade Council", skriver Estate Media

Read more

Københavnerhygge udløser international brandingpris

"Cykelture i København, rene havnebade og hverdagslykke tiltrækker virksomheder - og er en genial brandingstrategi", skriver TV2 Lorry om Copenhagen Capacitys sejr i London.

Read more

Tysk projektudvikler investerer 300 mio. kr. i Københavns Lufthavn

"Regionen er et 'hotspot' inden for global logistik. Den nye 300 mio. kr. luftfragtsterminal vil ikke kun styrke konkurrenceevnen for nordiske og internationale import- og eksportvirksomheder, men vil skabe grundlag for yderligere vækst," siger Claus Lønborg, adm. direktør i Copenhagen Capacity, til Ejendomswatch

Read more

København samler goodwill-ambassadører

"Denne weekend mødes Copenhagen Capacity’s og Wonderful Copenhagens ca. 60 prominente udlandsdanskere, der er goodwill-ambassadører for København ude i verden", skriver Standby.dk

Read more

Udenlandske byudviklere flokkes om København

"Efterspørgslen på dansk knowhow inden for smart city-løsninger er stadig i kraftig vækst, og det skal vi udnytte. One-Point Entry vil derfor fortsætte sin målrettede indsats med at matche internationale erhvervsdelegationer med kommuner og virksomheder", udtaler Claus Lønborg, adm. direktør i Copenhagen Capacity, til ByensEjendomme

Read more

Medicinalgiganter vil lette adgang til anonyme sundhedsdata

"En ny dansk task force med Copenhagen Healthtech Cluster i spidsen vil gøre adgangen til sundhedsdata nemmere, men uden at gå på kompromis med sikkerheden", skriver Medwatch

Read more

Vattenfall vælger servicehavn til Kriegers Flak

"Vi er meget glade for, at Vattenfall har valgt en servicehavn i Danmark. Det var ikke givet på forhånd. Det er fantastisk nyheder som giver vækstmuligheder til regionen", siger Matthew Delany, projektleder hos Copenhagen Capacity til Tansport Tidende.

Read more

Counter-strike finale i Royal Arena skal lokke tiltrængt IT-talent til København

"It-talenter er i høj kurs, så vi bliver nødt til at tænke kreativt, hvis vi skal tiltrække de talenter, som hele verden kæmper om", udtaler Louise Juhl, Marketingsdirektør i Copenhagen Capacity, til Børsen.

Read more

København hitter med digi-kampagne

"Copenhagen Capacity, der markedsfører Storkøbenhavn verden over, har haft succes med et nyt digitalt kampagneformat", skriver Markedsføring.dk

Read more

Ny virtuel karrieremesse skal tiltrække tiltrængt talentmasse

”Storkøbenhavn har et stærkt tech-miljø, som tiltrækker globale teknologi-giganter. Men uden adgang til de rette højtuddannede medarbejdere, flytter virksomhederne naturligvis derhen, hvor talenterne er", siger Nikolaj Lubanski, talentdirektør i Copenhagen Capacity, til Techsavvy.

Read more

Copenhagen Capacity i offensiv over for fintech-virksomheder

"Normalt kan det tage flere år at skabe kontakt til en udenlandsk virksomhed og nå dertil, hvor snakken bliver rigtig interessant. Med kampagnen har vi simpelthen sprunget flere led i salgsprocessen over, og det er meget positivt", udtaler forhenværende direktør for investment promotion i Copenhagen Capacity, Marianna Lubanski til Berlingske Business.

Read more

Ingen er døde af at dele deres sundhedsdata – derimod er liv blevet reddet

Debatindlæg i Jyllandsposten af Claus Lønborg, adm. direktør i Copenhagen Capacity og Henning Langberg, direktør i Copenhagen Healthtech Cluster.

Read more
Many international companies choose Copenhagen for their Big Data laboratory

Hitachi åbner Big Data-udviklingscenter i København

05 Nov 2014

Den 5. november 2014 åbner den japanske teknologi-gigant Hitachi sit første Big Data-udviklingscenter uden for England og USA i København. Målet er i første omgang at udvikle nye digitale sundhedsløsninger – og senere hen systemer, der reducerer klimapåvirkningen.

Read more
Copenhagen's workforce includes talented researchers and students

Har Danmark en plads i fremtidens vækstdagsorden?

07 Oct 2014

Har København, Danmark og Europa en fremtid som centrum for kreativitet, indflydelse og investeringer – eller ender vi som fortidsmuseum? En række erfarne, danske erhvervsfolk lægger op til debat om, hvordan udlandsdanskeres perspektiv på Danmarks strategiske udfordringer kan være med til at styrke København og Danmark som et globalt vækstcentrum.

Read more
Fælles opslag om Greater Copenhagen-samarbejdet

Ny kontrakt skal sikre 4.000 nye jobs i ”Greater Copenhagen”

23 Jan 2015

Region Hovedstaden indgår kontrakt med Copenhagen Capacity om at trække flere udenlandske virksomheder og talenter til Greater Copenhagen-regionen. Det skal resultere i 4.000 nye jobs i regionen.

Read more
Construction and real estate investment opportunities are booming in Copenhagen. Copenhagen is cheaper than Stockholm

Udenlandsdanske erhvervsfolk: For ringe image og kendskab til Danmark

25 Aug 2015

En ny rundspørge blandt danske erhvervsledere i udlandet om Danmarks og Københavns image viser, at kendskabet er for lavt, og at negative historier på blandt andet udlændingeområdet blakker Danmarks internationale ry. Det vanskeliggør indsatsen for at tiltrække udenlandske virksomheder og talenter og kan dermed bremse Danmarks og hovedstadsområdets vækst.

Read more
In Copenhagen, you can live the good life and take a swim in one of the city's harbour baths

Grøn er blevet det nye sort – derfor skal København nu tænke blåt

07 Oct 2014

Brandet ’en af verdens grønneste byer’ har længe sikret København global opmærksomhed. Men i konkurrencen om internationale investeringer er en grøn profil ikke længere nok. Derfor skal København nu satse på det blå segment, erhvervslivet, gennem målrettet markedsføring og skræddersyede salgsindsatser, mener Copenhagen Capacity.

Read more
Construction and real estate investment opportunities are booming in Copenhagen. Copenhagen is cheaper than Stockholm

Analyse: væksten i København kun 50% af Stockholms

17 Mar 2015

Væksten i Københavnsområdet har de seneste 5 år været den halve af væksten i Stockholm. Med en årlig vækst på 1,6 pct. ligger København i det europæiske midterfelt, mens Stockholmregionen med 3,2 pct. ligger i top blandt seks konkurrerende storbyregioner. Det viser en analyse fra Copenhagen Capacity.

Read more
Copenhagen skyline - ready for business

Greater Copenhagen launches investor portal

02 Mar 2015

“Greater Copenhagen Investments” is the new, official guide to investment opportunities in public construction, infrastructure and urban development projects in Greater Copenhagen.

Read more
Copenhagen is renowned for its bicycle culture and excellent bicycle infrastructure - Photo Thomas Høyrup Christensen

Copenhagen and Cisco enter into groundbreaking partnership

02 Jun 2014

In 2013, a corporate team from Cisco visited Copenhagen. Now the team is back again, this time to enter into a partnership with the municipalities of Copenhagen, Albertslund and Frederikssund, which will research and develop tomorrow's digital infrastructure, the Internet of Everything.

Read more
Copenhagen is renowned for its bicycle culture and excellent bicycle infrastructure - Photo Thomas Høyrup Christensen

København og Cisco indgår banebrydende partnerskab

02 Jun 2014

I 2013 besøgte et corporate team fra Cisco København. Nu er holdet tilbage igen. Denne gang for at indgå et partnerskab med Københavns, Albertslund og Frederikssund Kommune om forskning i og udvikling af morgendagens digitale infrastruktur, the Internet of Everything.

Read more
Copenhagen offers excellent conditions for a Nordic headquarters

København er 20 procent billigere for virksomheder end Stockholm

20 Mar 2014

Hovedstadsregionen er mere interessant at investere i end både Stockholm-området, Amsterdam, Zürich og det sydøstlige Storbritannien, inklusiv London, viser ny analyse lavet af Copenhagen Capacity.

Read more
Infrastructure and construction in Copenhagen

Kina-indsats skaber 220 job i Hovedstadsområdet

17 Mar 2014

En målrettet indsats for at trække kinesiske investeringer til Hovedstadsområdet betaler sig, viser en opgørelse fra Copenhagen Capacity, der arbejder med at tiltrække udenlandske investeringer, virksomheder og talenter til Region Hovestaden og Region Sjælland. Indsatsen ’Sourcing China’ sikrede således 220 nye job i 2013.

Read more
In Copenhagen, you can live the good life and take a swim in one of the city's harbour baths

Frank Jensen hædret som verdens anden bedste politiker

13 Nov 2013

En intens kamp er i gang blandt verdens storbyer om at tiltrække virksomheder og investeringer, der kan sikre vækst og arbejdspladser. For nyligt vandt Region Hovedstaden en pris, der uddeles af det Financial Times-ejede, fDi Intelligence, som den mest innovative region, når det gælder investeringsfremme. Nu er overborgmester Frank Jensen så kåret som verdens anden bedste politiker til netop investeringsfremme

Read more
In Copenhagen, you can live the good life and take a swim in one of the city's harbour baths

Lord Mayor of Copenhagen Frank Jensen named the world's second best politician

13 Nov 2013

Capital cities around the world compete to attract business and investment to ensure growth and jobs. Recently the Capital Region of Copenhagen was awarded the title of the world’s most innovative region in terms of investment promotion. Now the Lord Mayor Frank Jensen has been named the world's second best politician at promoting investment

Read more
Infrastructure and construction in Copenhagen

China-efforts create 220 jobs in the greater Copenhagen area

21 Mar 2014

According to a statement from Copenhagen Capacity, which is working to attract foreign investment, businesses and talent to the Capital Region and Region Zealand, a focused effort to attract Chinese investments to the greater Copenhagen area has paid off. The 'Sourcing China' efforts secured 220 new jobs in 2013.

Read more
Copenhagen will become the world's first carbon-neutral capital by 2025

Copenhagen meets with technology giants in Silicon Valley

04 Jan 2013

Copenhagen Capacity, Copenhagen Cleantech Cluster and the Lord Mayor of Copenhagen visit Silicon Valley to meet with a number of technology giants.

Read more
Copenhagen will become the world's first carbon-neutral capital by 2025

København banker på hos teknologi-giganter i Silicon Valley

04 Jan 2013

Copenhagen Capacity, Copenhagen Cleantech Cluster og overborgmester Frank Jensen er i begyndelsen af januar i Silicon Valley for at mødes med en række teknologi-giganter.

Read more
Biking lane in Copenhagen

Copenhagen Capacity continues to create Danish jobs

02 Jan 2013

1,368 new jobs in the Capital Region. This is one of the results achieved by Copenhagen Capacity in 2011 that is attracting investment to Copenhagen and the Capital Region. In 2012, the organization will set out to make the Capital Region even more attractive as a destination for foreign companies and talent. And there is a need for both if we are to create jobs and growth in the region.

Read more
Copenhagen's workforce includes talented researchers and students

Copenhagen leads Europe at creating green jobs

10 Sep 2012

Copenhagen is a global leader in green growth, according to the first in a series of OECD reports detailing the capacity of different regions to create jobs and move toward a green economy. The OECD will present the report’s conclusions and recommendations at the Global Green Growth Forum (3GF), currently being held in Copenhagen.

Read more
Logistics in Copenhagen is made easy by access via the Copenhagen-Malmö Port

Danish waste could become new export bonanza

16 May 2012

The Danish waste sector is experiencing significant growth according to a new report which has mapped the waste industry for the first time. There is growth in the industry, and over half of companies expect to hire more employees over the next five years. At the same time, these companies will strengthen the international export of Danish waste expertise.

Read more
Biking lane in Copenhagen

Copenhagen Capacity fortsætter med at skabe danske arbejdspladser

07 Mar 2012

1.368 nye arbejdspladser i hovedstadsregionen. Det er et af resultaterne for 2011 hos Copenhagen Capacity, der tiltrækker investeringer til København og hovedstadsregionen. I 2012 vil organisationen sætte flere sejl for at gøre hovedstadsregionen endnu mere attraktiv som destination for udenlandske virksomheder og talenter. Og der er brug for begge dele, hvis der skal skabes jobs og vækst i regionen.

Read more
Logistics in Copenhagen is made easy by access via the Copenhagen-Malmö Port

Dansk affald kan blive nyt eksporteventyr

16 May 2012

Den danske affaldssektor vokser markant. Det viser en ny rapport, der som den første kortlægger affaldsbranchen. Der er vækst i branchen, og over halvdelen af virksomhederne forventer at ansætte flere i løbet af de kommende fem år. Samtidigt vil virksomhederne styrke international eksport af dansk affaldsviden.

Read more
Copenhagen is a start-up hub offering innovative incubation and research environments

Danske virksomheder advarer: Manglende miljøkontrol bremser innovation

16 May 2012

Danske innovationsvirksomheder advarer om, at manglende håndhævelse af miljølovgivningen kan koste danske arbejdspladser og fjerne Danmark fra en førerposition som innovationsland inden for grøn teknologi.

Read more
Everywhere in Copenhagen, construction and city development is booming

Kinesiske ingeniørlønninger er højere end danske

12 Sep 2012

En benchmark analyse, udarbejdet af Copenhagen Capacity, sammenligner lønniveauet blandt ingeniør i København, Region Hovedstaden, Beijing og Shanghai.

Read more
Copenhagen's workforce includes talented researchers and students

København førende i Europa på at skabe grønne job

09 Oct 2012

København er blandt verdens førende på grøn vækst. Det viser konklusionerne i en endnu ikke offentliggjort rapport fra OECD, som bliver den første i en række, der afdækker regioners evne til at omstille økonomien til grøn vækst og jobskabelse. Rapportens konklusioner og anbefalinger præsenteres af OECD i forbindelse med Global Green Growth Forum, der afholdes i København i disse dage.

Read more
Chinese-Danish joint venture in Copenhagen

Ungdomsambassadører skal tiltrække talent fra udlandet

07 May 2012

Et ambassadørkorps af dedikerede, internationale studerende er i fuld gang med at promovere Danmark overfor andre studerende i deres hjemlande. Den 12. maj mødes de med HKH prins Joachim og uddannelsesminister Morten Østergaard.

Read more
Copenhagen offers excellent conditions for a Nordic headquarters

The Baltic Sea Region investor's guide praises Copenhagen

14 Sep 2012

The Baltic Sea Region Investor’s Guide 2012-2013 highlights Denmark and Copenhagen in particular as a premier business location, providing great opportunities within life science, cleantech and ICT and easy access to Scandinavia and Northern Europe.

Read more
Copenhagen will become the world's first carbon-neutral capital by 2025

Warning from Danish companies: Lack of environmental control curbs innovation

16 May 2012

Danish innovation companies are warning that a lack of enforcement of environmental laws may cost Danish jobs and Denmark’s leading position as an innovator within green technology.

Read more
Prince Joachim of Denmark meets with international students in Copenhagen

Young Ambassadors to Denmark meets with HRH Prince Joachim

07 May 2012

A corps of dedicated, international young people is busy activating their network to promote Denmark to peers in their home countries. The objective is to attract highly skilled talent to Denmark and Danish companies. On May 12 they meet with HRH Prince Joachim and Denmark’s Minister for Education Morten Østergaard at Better Place in Copenhagen.

Read more