Copenhagen Capacity og DI styrker samarbejdet om talenttiltrækning

For at trække talenter til dansk erhvervsliv og forskning besøger Copenhagen Capacity og samarbejdspartnere til februar igen Nordamerikas største karrieremesse med fokus på job i Europa. Nyt er blandt andet et netværksarrangement for danske virksomheder og topkandidater fra Bostons top universiteter, som DI står bag.

Boston udklækker nogle af verdens førende ingeniører, it-udviklere og kandidater inden for naturvidenskab – talenter, som dansk forskning og erhvervsliv har og får hårdt brug for i fremtiden.

For fjerde år i træk repræsenterer Copenhagen Capacity derfor Danmark på den nordamerikanske karrieremesse MIT European Career Fair på Massachusetts’ Institute of Technology (MIT) den 15.-17. februar 2019.

”Danmark mangler specialister og forskere inden for felter som life science, it og tech. Det gør mange andre lande også, og flere af dem er massivt repræsenteret på karrieremessen på MIT. Jo flere virksomheder og forskningsinstitutioner vi står sammen på den danske stand, jo større bliver vores synlighed og evne til at trække talenter til Danmark”

separator- Nikolaj Lubanski, direktør for talent i Copenhagen Capacity

Tiltrækker over 3000 talenter

Karrieremessen tiltrækker hvert år mere end 3000 studerende og færdiguddannede fra områdets topuniversiteter. Og de er alle interesserede i at rejse til Europa, hvis den rigtige jobmulighed dukker op.

Det vil Novo Nordisk, Dansk Industri, Københavns Universitet, Syddansk Universitet, Danmarks Teknologiske Universitet, Aarhus Universitet og Work in Denmark igen i år udnytte som partnere på den danske stand – som stadig har ledige pladser.

Deadline for tilmelding er den 11. januar 2019.

”Det er 5. gang vi tager afsted til Boston, og vi kan mærke at konkurrencen er blevet langt større gennem årene. Som det eneste fælles danske karrierefremstød i USA er det en effektiv platform for virksomheder og universiteter til at styrke deres synlighed og employer brand over for de mange eftertragtede profiler i Boston”

separator- Merete Sandager, Senior Talent Attraction Manager i Copenhagen Capacity

Styrket indsats gennem nyt netværksevent 

I tæt samarbejde med DI og det nye danske innovationscenter i Boston intensiveres indsatsen i 2019 gennem et nyt netværksarrangement med fokus på dansk innovation, dagen før karrieremessen åbner.

Her kan deltagere på den danske stand netværke med omkring 80 udvalgte kandidater til en uformel eftermiddag med indslag fra talerstolen, kolde drinks og masser af muligheder for at møde potentielle nye medarbejdere.

Nyt MIT-Denmark program og besøg på innovation hubs

Turen giver også en introduktion til det nye MIT-Denmark program, som er finansieret af Industriens Fond og har til formål at matche arbejdsgivere med studerende og nyuddannede, der er interesserede i praktikophold og job i Danmark. Og som en ekstra bonus får de deltagende virksomheder i løbet af dagene mulighed for at besøge nogle af de bedste innovationscentre og iværksættere i Boston.

Vil du med på karrieremesse på MIT?

Hvis din virksomhed vil med på European Career Days på MIT den 15.-17. februar 2019, så kontakt Senior Talent Attraction Manager Merete Sandager på e-mail msa@copcap.com eller telefon 0045 26 92 21 27