News in Danish

Her kan du se alle danske nyheder fra Copenhagen Capacity.
Go Greater konferencen 24. maj 2016

Sæt værdi på din kommune

24 Jun 2019  -  Danske Nyheder

Ved du, hvilken værdi udenlandske virksomheder skaber i din kommune? Og hvor mange skatteborgere de har ansat? Få svarene med Copenhagen Capacitys nye onlineværktøj.

Read more

Europæisk storbank satser på danske fintech-iværksættere

19 Jun 2019  -  Danske Nyheder

BNP Paribas, der er en af Europas største banker, har set sig varm på den danske fintech-scene. Gennem et partnerskab med Copenhagen Fintech giver storbanken nu nordiske startups mulighed for at skalere og vækste globalt.

Read more
Companies in Denmark are looking for industrial IT specialists

Kampagne skal tiltrække udenlandske specialister inden for industriel IT

18 Jun 2019  -  Danske Nyheder

Danske virksomheder leder forgæves efter industriteknikere, procesoperatører, robot- og automation-ingeniører og specialiserede softwareudviklere. Nu skal en ny landsdækkende kampagne rettet mod udlandet tiltrække specialister inden for industriel IT.

Read more
Copenhagen Capacity's International Talent Conference

Dansk erhvervsliv på date med 250 udenlandske talenter

18 Jun 2019  -  Danske Nyheder

Selvom danske virksomheder mangler arbejdskraft, forlader 42 procent af de internationale dimittender Danmark efter endt uddannelse. Det er et problem – både for virksomhederne og den danske statskasse, som ofte har betalt for studierne. Den 24. maj holdt Copenhagen Capacity international talentkonference hos Novo Nordisk, hvor 250 internationale kandidatstuderende var inviteret til match-making med otte virksomheder.

Read more
Construction and real estate investment opportunities are booming in Copenhagen. Copenhagen is cheaper than Stockholm

Beckhoff Automation er årets tyske virksomhed

12 Jun 2019  -  Danske Nyheder

Beckhoff Automation vinder prisen German Company of the Year 2019, der overrækkes af Dansk-Tysk Handelskammer i samarbejde med Copenhagen Capacity og Invest in Denmark. Prisen anerkender tyske virksomheder, der bidrager til at skabe positiv fremgang i Danmark.

Read more
Life sciences business opportunities in Greater Copenhagen and Medicon Valley

Mød os på Folkemødet 2019

24 May 2019  -  Danske Nyheder

Life science-forskning og danske sundhedsdata har kæmpe vækstpotentiale for Danmark – men hvad kræver det, hvis vi skal indfri det potentiale i de kommende år? Mød os på årets Folkemøde i en række debatter med debattører, der ikke er bange for at tage bladet fra munden.

Read more
Life Science young people

Airfinity åbner globalt kompetencecenter i København

13 May 2019  -  Danske Nyheder

Airfinity, som står bag verdens første globale platform til at monitorere konferencer, har netop åbnet et globalt kompetencecenter i København. Beslutningen skyldes primært hovedstadsregionens stærke life science-miljø, og at København kan blive et alternativ til London, hvis Brexit rammer hårdt.

Read more
Copenhagen offers excellent conditions for a Nordic headquarters

Ny kampagne skal tiltrække udenlandske faglærte

03 Apr 2019  -  Danske Nyheder

Hver gang restauranterhvervet slår tre kokkestillinger op, lykkes det kun at besætte de to. Samme udfordring har industrien, som i 2025 vil mangle op mod 70.000 faglærte. En ny kampagne skal derfor trække udenlandsk faglært arbejdskraft til virksomheder i Greater Copenhagen.

Read more
Business news and events in Greater Copenhagen

Global fintech-virksomhed åbner skandinavisk kontor i København

19 Mar 2019  -  Danske Nyheder

Mange danske iværksættere har svært ved at rejse investorkapital i de mellemste vækststadier. Det vil fintech-virksomheden Funderbeam lave om på med sin crowdfundingplatform, hvor almindelige danskere kan investere i nyopstartede virksomheder.

Read more
eSport award

eSport-kampagne nomineret til mere international hæder

11 Mar 2019  -  Danske Nyheder

Online-udfordringen, Codenhagen Challenge, som Copenhagen Capacity udviklede til at lokke udenlandske it-udviklere til Greater Copenhagen, er igen nomineret ved en international prisuddeling. Denne gang er det World Media Awards i London, der har Codenhagen med i kapløbet om hele to priser.

Read more
Work-life balance in Greater Copenhagen

Fælles front på Europas største karrieremesse

19 Feb 2019  -  Danske Nyheder

Elleve organisationer fra hele landet stod sammen om at trække udenlandske medarbejdere til Danmark på Europas største karrieremesse, Emigration Expo i Holland. Det nationale samarbejde sikrer, at flere internationale specialister finder job i Danmark, og skal derfor tænkes ind i fremtidige talentinitiativer, er visionen hos Copenhagen Capacity.

Read more
In Copenhagen, you can live the good life and take a swim in one of the city's harbour baths

Ny analyse: kampagner skaber værdi for 470 millioner kroner

29 Jan 2019  -  Danske Nyheder

Den danske livsstil er det trækplaster, som flest udenlandske talenter og virksomheder gerne vil vide mere om, skarpt efterfulgt af balance mellem job og fritid og dermed tid til familien. Det viser en ny brand-analyse af Greater Copenhagen blandt de 9,4 millioner mennesker, der gennem digitale kampagner har set budskaber om regionen. Kampagnerne har tiltrukket udenlandske talenter og virksomheder, som nu skaber samfundsmæssig værdi for 470 millioner kroner om året i Greater Copenhagen.

Read more
Copenhagen offers excellent conditions for a Nordic headquarters

Fintech-gazelle åbner nordisk hovedkontor i København

29 Jan 2019  -  Danske Nyheder

Fintech-virksomheden InvestSuite har åbnet kontorer i fem lande siden juni sidste år. Med hjælp fra Copenhagen Capacity har InvestSuite nu også slået sig ned i København, blandt andet på grund af byens sydende fintech-scene og gode muligheder for at indtage resten af Norden herfra.

Read more
Copenhagen is a start-up hub offering innovative incubation and research environments

Copenhagen Capacity og DI styrker samarbejdet om talenttiltrækning

08 Jan 2019  -  Danske Nyheder

For at trække talenter til dansk erhvervsliv og forskning besøger Copenhagen Capacity og samarbejdspartnere til februar igen Nordamerikas største karrieremesse med fokus på job i Europa. Nyt er blandt andet et netværksarrangement for danske virksomheder og topkandidater fra Bostons top universiteter, som DI står bag.

Read more
In Copenhagen, you can live the good life and take a swim in one of the city's harbour baths

Financial Times: København har verdens bedste arbejdsstyrke

13 Dec 2018  -  Danske Nyheder

Financial Times har kåret København som verdens bedste større by, når det gælder arbejdsstyrkens kvalitet og de vilkår, byen tilbyder – og som verdens næstbedste for sit erhvervsvenlige forretningsklima. Det bør bruges til at markedsføre og trække endnu flere udenlandske virksomheder og talentfulde medarbejdere til hovedstaden og Danmark, mener Københavns overborgmester og Copenhagen Capacity.

Read more
Copenhagen offers excellent conditions for a Nordic headquarters

Ny analyse: Greater Copenhagen indtager nordisk førertrøje

12 Dec 2018  -  Danske Nyheder

Greater Copenhagen er favorit, når udenlandske virksomheder skal placere deres internationale hovedkontor. En fordelagtig geografisk placering og gode muligheder for at rekruttere har fx fået den hollandske kaffegigant JDE Coffee til at flytte sit nordiske hovedkontor fra Stockholm til København. Ifølge Copenhagen Capacity illustrerer det en ny tendens.

Read more
Fælles opslag om Greater Copenhagen-samarbejdet

Halland slutter sig til Greater Copenhagen

28 Nov 2018  -  Danske Nyheder

Greater Copenhagen-samarbejdet udvider medlemskredsen med Region Halland. Det besluttede en enig bestyrelse, som også udnævnte Københavns overborgmester Frank Jensen som ny formand fra årsskiftet. Tiltrækning af udenlandske talenter og virksomheder bliver fortsat fokus efter formandsskiftet.

Read more

Sveriges førende it management-konsulenthus indtager i København

28 Nov 2018  -  Danske Nyheder

Netlight, der er et af Sveriges største it management-konsulenthuse, har åbnet kontor i København. Byens finans- og mediehuse og travle startupmiljø er hurtigt blevet kunder og samarbejdspartnere – og allerede næste år regner Netlight Danmark med at vækste til 30 medarbejdere.

Read more
eSport award

IT-talentkampagne vinder international pris

09 Nov 2018  -  Danske Nyheder

Store sportsbegivenheder er ikke bare underholdning i verdensklasse – de kan også bruges til at trække talenter til dansk erhvervsliv. Copenhagen Capacity har netop vundet en international pris for at benytte Counter-Strike turneringen BLAST Pro Series til at lokke udenlandske it-udviklere til Greater Copenhagen med facts og gåder om København skrevet i særligt kodesprog.

Read more
In Copenhagen, you can live the good life and take a swim in one of the city's harbour baths

Kina kigger på dansk affald

05 Nov 2018  -  Danske Nyheder

København er verdensmester i genbruge affald fx til at producere el og varme. Derfor har en delegation fra Tsinghua University i Beijing netop været på besøg.

Read more