Ny adm. direktør i Copenhagen Capacity

Copenhagen Capacitys bestyrelse har ansat Asbjørn Overgaard Christiansen som ny administrerende direktør fra 1. juni.


Foto: Danske Rederier 

Asbjørn Overgaard Christiansen kommer fra en stilling som innovationschef hos Danske Rederier, hvor han siden 2018 har stået i spidsen for innovation, forskning og digitalisering. Asbjørn har forinden været 12 år i Udenrigsministeriet, hvor han bl.a. har været udstationeret i Hong Kong og Bangkok, været ministersekretær og senest souschef i Invest in Denmark og ansvarlig for de danske innovationscentre over hele verden.

Om ansættelsen udtaler bestyrelsesformand Marianne Philip:

”Asbjørn har med sin baggrund i både den private og offentlige sektor samt erfaring fra udlandet og Invest in Denmark den helt rigtigt profil til at lede Copenhagen Capacity videre. I en tid, hvor Corona-pandemien udfordrer både vækst og beskæftigelse i Danmark, er det vigtigt, at Copenhagen Capacitys direktør har en markant international profil og kan tiltrække virksomheder, investorer og talent til Greater Copenhagen.”

Asbjørn Overgaard Christiansen ser frem til at begynde i sit nye job:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i Copenhagen Capacity. Jeg har fulgt fondens arbejde gennem flere år og har stor respekt for de resultater, der er skabt. Jeg håber, at jeg med min baggrund kan bidrage til en fortsat positiv udvikling af organisationen og resultater i fremtiden.”

Asbjørn Overgaard Christiansen afløser adm. direktør Claus Lønborg, der har været direktør for Copenhagen Capacity siden 2011.

For yderligere information:

PR & Kommunikationsmanager Louise Tuborgh: +45 2625 6004

Bestyrelsesformand Marianne Philip: +45 4079 1014

Adm. Direktør Asbjørn Overgaard Christiansen: +45 8177 5566

Om Copenhagen Capacity:

Copenhagen Capacity er en erhvervsdrivende fond, der er sat i verden for at tiltrække og fastholde udenlandske virksomheder og talenter, med det formål at skabe vækst og udvikling i Greater Copenhagen.

Copenhagen Capacity blev etableret i 1994 som en uafhængig erhvervsdrivende fond af Københavns og Frederiksberg kommuner samt Københavns, Frederiksborg og Roskilde amter.

Læs mere på www.copcap.dk