Kan du sælge Storkøbenhavn?

Kan du videreudvikle Storkøbenhavns styrker og markedsføring, så regionen fortsat har en konkurrencedygtig, attraktiv og kendt position i udlandet? Copenhagen Capacity søger en ambitiøs og udviklingsorienteret adm. direktør, der har lyst og evner til at sætte Storkøbenhavn på investorernes landkort.

Copenhagen Capacity arbejder for at tiltrække udenlandske virksomheder og investorer, der styrker de danske klynger, samt internationale talenter til danske virksomheder og industrier. Vi søger nu en vedholdende, kreativ og fremsynet leder, der med en moderne ledelsesstil kan opbygge regionale styrkepositioner og netværk, der øger Storkøbenhavns internationale konkurrencekraft.

Vi tilbyder

Et alsidigt og spændende job med en stor berøringsflade til dansk erhvervsliv, myndigheder, organisationer og udenlandske netværk. Copenhagen Capacity er en erhvervsdrivende fond, der har eksisteret i 27 år, og som i de seneste år flere gange er hædret internationalt for “best practice” inden for både by-markedsføring og talenttiltrækning. Du får, i samarbejde med bestyrelsen, mulighed for at sætte dit eget præg på den fremtidige strategiske retning, som skal føre organisationen og dens 35 medarbejdere frem mod nye succeser.

Erfaring

Veldokumenteret ledelseserfaring, herunder topledelse med flere års økonomisk ansvar, er et krav. Vi søger en salgs- og marketingorienteret profil, der er vant til rampelyset. Du skal have erfaring med at identificere og lede nye projekter, forretningsmuligheder og koncepter. Solid erfaring fra en international virksomhed kan være et udgangspunkt – beskæftigelse med betydningsfuldt internationalt arbejde i en offentlig, halvoffentlig eller privat organisation vil være en fordel. Erfaring med fundraising vil være et plus.

Vi lægger desuden vægt på egenskaber som personligt engagement, gode kommunikative egenskaber, format, politisk tæft samt evne til at skabe kontakt og opbygge et stort netværk i både den private og den offentlige sektor. Dansk og engelsk på højt niveau er en forudsætning.

Ansættelsesvilkår

Løn og aftalevilkår fastsættes efter nærmere aftale og forhandling. Arbejdsstedet er Copenhagen Capacity, Nørregade, 1165 København K.

Ansøgning

Spørgsmål til stillingen kan stilles til adm. direktør Claus Lønborg på tlf. 24 98 16 16, konstitueret bestyrelsesformand Marianne Philip på tlf. 40 79 10 14 eller partner Troels Gjerrild fra Odgers Berndtson, der medvirker ved udvælgelsen, på tlf. 33 14 36 36. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send din skriftlige ansøgning til sarah.skafte-pedersen@odgersberndtson.dk senest den 5. april 2020. Vi behandler indkomne ansøgninger løbende.