Fintech-gazelle åbner nordisk hovedkontor i København

Fintech-virksomheden InvestSuite har åbnet kontorer i fem lande siden juni sidste år. Med hjælp fra Copenhagen Capacity har InvestSuite nu også slået sig ned i København, blandt andet på grund af byens sydende fintech-scene og gode muligheder for at indtage resten af Norden herfra.

InvestSuite designer digitale investeringsløsninger, som hjælper banker og finansielle institutioner med at blive kunders foretrukne ved at imødekomme deres ønske om at klare flere og flere typer bankforretninger online.

Og virksomheden har fart på. Siden etableringen i Leuven nær Bruxelles i juni sidste år har InvestSuite åbnet kontorer i Warszawa, Frankfurt, Luxembourg og nu også København, hvor virksomheden har valgt at placere sit nordiske hovedkontor. London, Amsterdam og Zürich er næst på listen.

Robot-investeringsrådgiver til banker

InvestSuites første produkt er en robot-investeringsrådgiver, som modsat de fleste andre robotrådgivere på markedet er udviklet til virksomheder. Og ambitionen er at lancere flere produkter i 2019.

”Vi er i København, fordi det er et godt vindue til de andre skandinaviske markeder. Lige nu er vi der, hvor vi holder en masse møder med banker og andre finansielle institutioner for at finde partnere til vores produkt – men vi leder også efter medarbejdere, særligt dygtige designere og forretningsantropologer” - Bart Vanhaeren, CEO/co
-founder, InvestSuite

Danmark er digital og næsten kontantløs

Ifølge InvestSuite var København det næste naturlige stop. Her kan virksomheden ekspandere og fokusere på at skabe endnu bedre og mere brugervenlige designløsninger.

”Skandinavien skaber og tiltrækker mange spændende iværksættere, og Copenhagen Fintech har etableret sig som en stærk spiller på den europæiske fintech-scene. Danmark er et næsten kontantløst samfund, og danskerne er på hjemmebane, når det gælder digitale løsninger. Derudover har København en stor talentmasse, og her er meget spændende forskning i mobil- og online brugermønstre – så alt i alt er København er rigtig spændende sted for os i øjeblikket” - Bart Vanhaeren, CEO/co
-founder, InvestSuite

Lokal hjælp til at få fodfæste i København

Copenhagen Capacity har hjulpet InvestSuite med at etablere sig i København blandt andet med juridisk rådgivning og overblik over fintech-industrien, introduktion til advokater og revisorer samt rådgivning om at finde boliger og at flytte til Danmark.

I København har InvestSuite fået et gratis kontor hos Copenhagen Fintech Lab i tre måneder som en del af Nordic Fast Track Program. Programmet, som er støttet af Industriens Fond, inviterer udenlandske fintech-iværksættere til Copenhagen Fintech Lab i en periode, for at de her kan møde mentorer og investorer og lære at forstå dansk kultur.

”Fintech-sektoren er i rivende vækst globalt, og konkurrencen om at tiltrække investorer, virksomheder og talenter er hård. København har på få år skabt et stærkt iværksættermiljø ved Copenhagen FinTech og gode rammevilkår for branchen, og den styrkeposition, vi i Copenhagen Capacity bruger til at markedsføre Greater Copenhagen internationalt, bliver stærkere hver gang vi lykkes med at tiltrække ny fintech-spiller. Så stort velkommen til InvestSuite, som vi spår gode muligheder her”
- Anette Steenberg, direktør for investeringsfremme i Copenhagen Capacity.