bg-exhibition-792158590

News archive

ecblank

 

Nyt design og flere matchmaking features på Greater Cph Career Portal

Copenhagen Capacity arbejder for at gøre Greater Copenhagen en attraktiv karrieredestination for udenlandske højtuddannede STEM specialister, som virksomhederne til stadighed har svært ved at få fat i herhjemme. Én af måderne er gennem Greater Copenhagen karriereportalen, hvor virksomheder kan få høj international eksponering af deres job – ganske gratis!

Greater Cph karriereportalen har fået en overhaling og står nu klar i et nyt design og med flere matchmaking features end tidligere, så vi sammen kan skabe endnu mere synlighed og viden om karrieremuligheder i Greater Copenhagen regionen. Mere end 30.000 internationale specialister inden for IT, Engineering og Business er allerede koblet til portalen!

Det fungerer således, at Copenhagen Capacity markedsfører portalen hele året over for denne attraktive internationale målgruppe. Virksomhedernes åbne stillinger bliver crawlet direkte på karriereportalen og skaber derved en øget eksponering og trafik af internationale kandidater til virksomhedernes egne karrierehjemmesider. Derudover matcher en AI funktionalitet kontinuerligt virksomhedernes opslag med relevante kandidater i CV-databasen og aktiverer selv kandidaten. Se den nye karriereportal her: https://careers.greatercph.com/

Career portal 2

Så hvis din virksomhed er åben over for internationale specialister og har et rekrutteringsbehov, så overvej Greater Cph Careers.

Et lille udsnit af de +100 virksomheder, som allerede har en virksomhedsprofil

logos_all_grid._new