Vær med når verdens ejendomsinvestorer mødes

MIPIM er verdens største messe for bymarkedsføring med fokus på at tiltrække internationale investorer inden for fast ejendom. Der er stadig få ledige pladser på Greater Copenhagens messestand – og dermed gratis adgang til eksklusive VIP-investorarrangementer.
Til marts åbner verdens største messe for bymarkedsføring i ejendomsbranchen MIPIM igen dørene. 

Det er her, 4.500 internationale ejendomsinvestorer fra over 90 lande samles for at finde interessante udviklings- og investeringsprojekter i de mest attraktive byregioner.

”I år bliver den danske MIPIM-stand ramme for nogle stærke netværkevents, der giver vores partnere på standen eksklusiv adgang til tunge internationale investorer og lokaliseringsrådgivere. Konkurrencen om deres opmærksomhed er hård, og arrangementerne er en unik mulighed for at promovere erhvervsklimaet og konkrete investeringsmuligheder i Greater Copenhagen målrettet og personligt”, forklarer Claus Lønborg, administrerende direktør i Copenhagen Capacity, og tilføjer:

”Ud over betydelige stordriftsfordele for alle partnere på standen, sikrer den fælles stand, at vi sammen kan mønstre den nødvendige kritiske masse, som gør regionen interessant i et internationalt perspektiv."

Fordele som partner på MIPIM

Interessen for at deltage har været stor, og der er derfor er derfor kun få ledige pladser på den danske MIPIM-stand, som Copenhagen Capacity for 20. år i træk står bag. 
Som partner på Greater Copenhagens MIPIM-stand får din virksomhed eller kommune blandt andet:
  • Tydelig eksponering over for internationale ejendomsinvestorer.
  • Gratis adgang til at bruge Greater Copenhagen-standen til egne events og møder.
  • Invitationer til VIP-arrangementer med bl.a. internationale investorer og lokaliseringsrådgivere og Københavns overborgmester Frank Jensen.

Kom med til eksklusive VIP-arrangementer

Som partner på standen kan du gratis deltage i en række VIP-investorarrangementer kun for inviterede. 

Copenhagen Capacity og Bech-Bruun advokatfirma gentager sidste års succesfulde investorbrunch, hvor knap 30 kapitalstærke investorer fra USA, Dubai, Tyskland, Storbritannien, Frankrig og Skandinavien deltog.

Derudover afholder Copenhagen Capacity som noget nyt et VIP-arrangement for internationale lokaliseringsrådgivere, der rådgiver deres kunder om, hvor det er mest attraktivt at placere deres aktiviteter fx nordisk hovedkontor, salgskontorer og forskningscentre.

Bliv gratis sponsor af Greater Copenhagen-standen

Du kan også tilmelde din virksomhed eller kommune som gratis sponsor af Greater Copenhagen-standen via Copenhagen Capacity. Som sponsor får I jeres logo på standen og en invitation til et gratis netværksarrangement med de danske deltagere på MIPIM.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere eller tilmelde dig som partner eller sponsor af Greater Copenhagen-standen, så kontakt Development Manager Jacob Saxild på e-mail: jsx@copcap.com eller mobil: +45 28 83 94 96.

Du kan også læse mere på www.mipim.com

Se investorportalen Greater Copenhagen Investment på www.investcph.com.

Partnere på MIPIM 2016 er:
Arkitektgruppen, Aalborg Kommune, By & Havn, Carlsberg Byen, Helsingborg Kommune, Københavns Kommune, MT Højgaard, Nordic Property Vision, Odense Kommune, Realdania By og Region Hovedstaden.