Steensen & Varming genetablerer sig i København

Efter godt et årti uden aktiviteter i Danmark har australske Steensen & Varming nu igen etableret sig i København. På kontoret på Nørrebro vil det rådgivende ingeniørfirma, der blandt andet har været med til at bygge Operahuset i Sydney, fremover beskæftige otte medarbejdere.

Efter godt et årti uden aktiviteter i Danmark er australske Steensen & Varming tilbage i København. Det internationalt anerkendte rådgivende ingeniørfirma, der blandt andet har været med til at bygge Operahuset i Sydney, har med hjælp fra Copenhagen Capacity åbnet kontor på Nørrebro, og det vil skabe otte jobs.

Det rådgivende ingeniørfirma Steensen & Varming, der arbejder med belysning og bæredygtigt design, blev etableret i København i 1933. Her har virksomheden løst bygningsprojekter med bl.a. arkitekter som Arne Jacobsen. I slutningen af 1990’erne forlod Steensen og Varming Danmark og koncentrerede sig i stedet om sine aktiviteter i udlandet, herunder England, Irland og Australien, hvor virksomheden har kontorer. I Australien tæller Steensen og Varmings projekter blandt mange andre Operahuset i Sydney.

Med Copenhagen Capacitys assistance har Steensen og Varming nu genetableret sit danske kontor, som er led i virksomhedens internationaliseringsstrategi. Det kræver nye medarbejdere, og på Nørrebro vil virksomheden fremover beskæftige otte ansatte, primært rådgivende ingeniører.

Op til åbningen af det danske kontor har Copenhagen Capacity arrangeret besøgsprogrammer, skaffet overblik over markedet, infrastruktur, forretningsmuligheder, lønniveauer, samarbejdspartnere og konkurrenter i Regionen og hjulpet med kontakt til serviceudbydere og rekrutteringsfirmaer.