Ny talentservice til virksomheder

Det skal være nemmere for danske virksomheder at finde udenlandske højtuddannede medarbejdere. Derfor lancerer Copenhagen Capacity nu et nyt tilbud. Se her, om det er noget for din virksomhed.

Det kan være en tidsrøver at finde den rigtige medarbejder til en ledig stilling. Derfor supplerer Copenhagen Capacity nu sin talentindsats med services, der letter den indledende rekrutteringsfase for virksomheder.

”Copenhagen Capacity er i kontakt med mange internationale talenter og har over tid opbygget et ganske stort netværk. Det kan vi hurtigt aktivere på vegne af danske virksomheder, der mangler højtuddannede specialister, til at samle og sende en pulje internationale kandidater med den rigtige uddannelse og erfaring videre til virksomheden, som så selv overtager den egentlige rekrutteringsproces”, forklarer Nikolaj Lubanski, Talent Director i Copenhagen Capacity.

International branding

Copenhagen Capacity har sammen med dansk erhvervsliv stået bag international branding-kampagner af Danmark som karrieredestination siden 2013, og den indsats er stadig et bærende ben. Derfor fortsætter de digitale tiltrækningskampagner inden for life science-, cleantech- og ICT-sektorerne.

Talent Attraction Denmark-kampagnerne har skarpt fokus på konkrete åbne jobs, men fortæller også om de bløde fordele ved at gøre karriere i Danmark. Derudover viser kampagnerne et bredt udsnit af det danske karrierelandskab, fordi en brancheorganisation eller flere virksomheder inden for samme industri går sammen i stedet for at lave solo-indsatser”, fortæller Nikolaj Lubanski og tilføjer:

”Virksomheder, der vil være med, skal bare at kontakte os, så er vi klar til at hjælpe”.

Både kandidatstuderende og færdiguddannede

Fødekæden til Copenhagen Capacitys kandidatdatabase er opbygget over en årrække, primært via:

  • Youth Goodwill Ambassador (YGA)-netværket, som består af mere end 600 udenlandske studerende og færdiguddannede fra Copenhagen Business School, Københavns Universitet, Aalborg Universitet, Aarhus Universitet og Danmarks Tekniske Universitet.
  • Deltagere fra Greater Copenhagen Career Program, som klæder 400 internationale studerende og nyuddannede i Danmark på til det danske arbejdsmarked i løbet af de næste tre år.

Derudover arbejder Copenhagen Capacity tæt sammen med universiteternes karrierecentre, Work in Denmark og International House Copenhagen, som kan hjælpe med at søge endnu bredere efter de rette kandidater.

Læs mere om, hvordan Copenhagen Capacity kan hjælpe din virksomhed med at tiltrække udenlandske talenter.