Ny ambassadør for København

Den danske topchef for højttalervirksomheden B&W i Kina, Lars Hundborg, har fået en lille fjer i hatten. Han er netop udnævnt til nyt medlem af Copenhagen Goodwill Ambassador Corps.

Det honorære ambassadør-korps består af en gruppe højtprofilerede danske erhvervsfolk i udlandet, der arbejder for at trække investeringer og turister til København.

Denne opgave vil Lars Hundborg nu også påtage sig med udgangspunkt fra sin position på det store kinesiske marked.

Lars Hundborg er oprindeligt civilingeniør fra Aalborg Universitet, men har boet i Hong Kong i ti år.

Flere stærke resultater
Formand for Copenhagen Goodwill Ambassador Corps er tidligere overborgmester i Københavns Kommune, Jens Kramer Mikkelsen, der nu er adm. direktør i Udviklingsselskabet By & Havn I/S, der udvikler arealerne i Ørestad, Københavns Havn og Nordhavnen samt står for havnedriften i Københavns Havn.

"Med Lars Hundborg som ambassadør er det lykkedes os at få endnu en succesfuld dansk erhvervsmand i udlandet med i korpset," siger Jens Kramer Mikkelsen, der betegner Lars Hundborg som en profil i Kina.

"Det giver os en stor mulighed for at skabe endnu flere stærke resultater til gavn for udvikling og arbejdspladser i København," tilføjer formanden.

Uvurderlig værdi
Ifølge Jens Kramer Mikkelsen er korpsets arbejde og kontakter af uvurderlig værdi i genereringen af investeringer, projekter, konferencer til København.

Ambassadør-korpset er stiftet af Wonderful Copenhagen og Copenhagen Capacity og har til formål at promovere København. Det består af ca. 80 goodwill-ambassadører fordelt i over 30 forskellige lande.

Ambassadørerne trækker på deres internationale ekspertise og store netværk i udlandet. Deres arbejde har bl.a. har banet vejen for overborgmester Frank Jensens besøg hos cleantech-virksomheder på USA's vestkyst, et samarbejde mellem CBS og Peking University, samt besøg fra CNN og HBO Latinamerika.


Read the original article from Borsen here.