Mellanox Technologies udvider i Roskilde

Israelske Mellanox Technology udvider sine forskning- og udviklingsaktiviteter i Roskilde på grund af specialiserede ingeniører og konkurrencedygtige lønninger.

Mellanox Technologies er en førende global leverandør af end-to-end InfiniBand og Ethernet interconnect-løsninger og services til servere og datalagring. I 2013 opkøbte Mellanox Technologies det danske firma IPtronics i Roskilde, der i dag er Mellanox’ primære forsknings- og udviklingscenter i Europa.

30 mand over de næste tre år
Siden opkøbet af IPtronics har Mellanox Technologies fordoblet sin medarbejderstab i Roskilde. Og nu udvider virksomheden igen med 30 medarbejdere i løbet af de næste tre år.

Ledelsen på hovedkontoret i Israel var dog tvivl om, om de nye forsknings- og udviklingsopgaver skulle placeres i Roskilde eller i eksempelvis Tel Aviv, Austin, Boston eller Beijing, hvor Mellanox Technologies også har kontorer.

Copenhagen Capacity hjalp i samarbejde med Invest in Denmark det danske managementteam med at udarbejde benchmark-analyser af lønniveauer og forretningsomkostninger og af udbuddet af specialiserede ingeniører i Øresundsregionen sammenlignet med de andre storbyregioner.

Resultaterne faldt ud til Roskildes fordel, hvor Mellanox Technologies kan få de bedste medarbejdere til konkurrencedygtige lønninger.

Talenttiltrækning
Som i de fleste andre lande hænger de dygtige udviklingsingeniører imidlertid ikke på træerne. Copenhagen Capacity hjælper nu Mellanox Technologies i Roskilde med at tiltrække specialiserede ingeniører fra udlandet.

”Gennem platformen Talent Attraction Denmark eksponerer vi Mellanox Technologies’ ledige job over for IT-specialister i andre lande. Vi planlægger også en Company Challenge, hvor en gruppe udenlandske studerende i Danmark inviteres til at løse en case baseret på en konkret udfordring hos Mellanox. Dermed kommer Mellanox i kontakt med nogle af de dygtigste talenter inden for feltet”, fortæller Nikolaj Lubanski, Talent Director i Copenhagen Capacity.

 Læs mere om, hvordan Copenhagen Capacity kan hjælpe med at bygge en stærk business case og med at tiltrække udenlandske medarbejdere.

Om Mellanox Technologies
Mellanox Technologies er en førende global leverandør af end-to-end InfiniBand og Ethernet interconnect-løsninger og services til servere og datalagring.

Virksomheden har hovedkontorer i Israel og Californien og har 1.950 medarbejdere på verdensplan. I 2013 opkøbte Mellanox Technologies det danske firma IPtronics; et førende fabless designhus med speciale i teknologi til optiske interconnect-løsninger til erhvervslivet. Den danske afdeling i Roskilde er i dag Mellanox’ primære forsknings- og udviklingscenter i Europa.