Copenhagen Capacity udvikler værktøjskasse til tiltrækning af talent

Talent Attraction Denmarks gratis online værktøjskasse er netop gået i luften. Værktøjskassen understøtter alt fra SMVer til multinationale virksomheder og universiteter i at rekruttere talentfulde, internationale medarbejdere.

Virksomheder i alle størrelser rekrutterer i dag internationale medarbejdere – og vil i fremtiden i stigende grad mangle højtuddannet arbejdskraft. En problemstilling som Copenhagen Capacitys talentafdeling og samarbejdspartnere har udviklet et værktøj til at løse. Virksomheder kan nu få inspiration og hjælp til rekruttering af internationale ressourcer i form af en værktøjskasse, der er udviklet med udgangspunkt i virksomhedernes erfaringer og testet af expats som modtagergruppe. Og den bliver godt modtaget:

I vores internationale rekruttering af specialister til Danmark vil det give stor værdi at anvende denne Toolbox og dens branding materialer. Kampagnesporet kan samtidigt eksponere vores stillingsopslag langt ud over Danmarks grænser, hvor vi selv kan have svært ved at komme i dialog med vores rekrutteringsmålgrupper. Mikal Thorborg, Recruitment Specialist & Employer Branding Consultant, Oticon A/S.

Realistisk billede af et liv i Danmark
Værktøjskassen fokuserer på at brande Danmark og danske virksomheder via indhold, som er både unikt og kendetegnende for Danmark.

- Værktøjskassen indeholder information om emner, som internationale talenter vægter højt, når de skal træffe beslutningen om at flytte til et andet land. Virksomheder kan eksempelvis videresende videoer og tekster om, hvad der kendetegner den danske arbejdspladskultur og fritidslivet og på den måde give potentielle medarbejdere indtryk af, hvordan det er at leve og bo i Danmark, siger talentdirektør Nikolaj Lubanski fra Copenhagen Capacity.

Værktøjskassen bliver opdateret løbende med tekster, billeder og videoer. Store dele af materialet kan skræddersys efter behov. Alle materialer i værktøjskassen er på engelsk. En engelsk udgave af websitet og værktøjskassen kommer inden længe.

Styrket tværregionalt samarbejde
Værktøjskassen er udviklet af Copenhagen Capacity og International Community/Erhverv Aarhus i et stærkt partnerskab mellem Region Midtjylland og Region Hovedstaden. Bag værktøjskassen står nu også work-live-stay southern denmark fra Region Syddanmark

Lær mere om værktøjskassen her