Copenhagen Capacity er verdens mest innovative investeringsfremmeorganisation

fDi Intelligence har i en verdensomspændende undersøgelse kåret Copenhagen Capacity som den mest innovative investeringsfremmende organisation i verden. Copenhagen Capacity vinder for sin innovative tilgang til at promovere hovedstadsregionen gennem regionalt samarbejde.

Region Hovedstadens investerings- og erhvervsfremme organisation Copenhagen Capacity er netop blevet kåret som den mest innovative regionale investeringsfremmende organisation foran 54 andre lignede organisationer fra hele verden.

Innovativt samarbejde med kommuner
I begrundelsen for kåringen fremhæver fDi Intelligence Copenhagen Capacitys SPI projekt (Samarbejde om Proaktiv Investeringsfremme), et innovativt samarbejde med 15 kommuner i Region Hovedstaden, der arbejder for at identificere internationale potentialer i regionens klynger og tiltrække internationale investeringer til disse.

- Vi ser det som en stor anerkendelse at FDI Intelligence har kåret Copenhagen Capacity som den mest innovative investeringsfremmeorganisation i verden. Dette understøtter også vores strategi om at fortsætte det tætte regionale samarbejde for at fremme hovedstadsregionen som et attraktivt sted at investere og etablere sig i”, siger Claus Lønborg, administrerende direktør for Copenhagen Capacity.

Kommunalt samarbejde om tiltrækning af investeringer sikrer international hæder
SPI projektet er et fint eksempel på Copenhagen Capacitys erhvervsfremmeaktiviteter og mål om løbende at identificere nye områder og indsatser, der direkte styrker regionen konkurrenceevne og vækstpotentiale og udvikle disse med relevante samarbejdspartnere.

Og netop det tætte og stærke samarbejde mellem regionerne bliver også fremhævet af Overborgmester i Købehavn og næstformand i Copenhagen Capacity, Frank Jensen, der netop har hovedstadens internationale konkurrenceevne som en mærkesag:

- Et godt og tæt regionalt samarbejde er helt afgørende for, at Region Hovedstaden står stærkt i den hårde internationale konkurrence om at tiltrække nye investeringer og arbejdspladser, forklarer Frank Jensen.

fDi Intelligence - et selskab under Financial Times - er verdens førende analysecenter, som beskæftiger sig med direkte udenlandske investeringer (FDI).