Nyt Medicon Valley website

mediconvalley.com har fået et løft. Udenlandske investorer og virksomheder får nu det fulde overblik over Skandinaviens førende life science-klynge og mulige forretningsmuligheder.

Copenhagen Capacity og Invest in Skåne er stolte af at præsentere en ny og forbedret version af Medicon Valleys hjemmeside.

Medicon Valley, der ligger i Region Hovedstaden og Skåne, er en af Europas førende brancheklynger inden life science-industrien.

En guide til forretningsmuligheder i Medicon Valley

Det nye website henvender sig til udenlandske virksomheder, investorer og organisationer inden for life science og giver overblik over branchen, fx virksomheder, universiteter, forskningscentre og -initiativer samt aktuelle forretningsmuligheder.

”Medicon Valley er blandt Europas førende inden for bioteknologi og udvikling af lægemidler og har særlige styrker inden for kræft, stofskiftesygdomme, inflammation og forskning i neurologi. Målet med det nye website er at øge synligheden af de mange forretningsmuligheder i Medicon Valley blandt udenlandske virksomheder, investorer og forskere og derved trække dem til Greater Copenhagen”, siger Claus Lønborg, adm. direktør i Copenhagen Capacity,

Læs også: Mediconomics chooses Greater Copenhagen

mediconvalley.com giver adgang til:

  • 460 virksomheder og organisationer i en søgbar database.
  • Oversigt over 20 forskerparker, forskningscentre og væksthuse.
  • Kort over virksomheder inden for bioteknologi, lægemidler og medico, som kan downloades.
  • Oversigt over forskningsprojekter og -initiativer i branchen.

Besøg mediconvalley.com her