News in Danish

Her kan du se alle danske nyheder fra Copenhagen Capacity.

Nyt Medicon Valley website

09 3 2016  -  Danske Nyheder

mediconvalley.com har fået et løft. Udenlandske investorer og virksomheder får nu det fulde overblik over Skandinaviens førende life science-klynge og mulige forretningsmuligheder.

続きを読む

Greater Copenhagen er europamester i at tiltrække investeringer

09 3 2016  -  Danske Nyheder

Greater Copenhagen har med Copenhagen Capacity ved roret udviklet en strategi til at tiltrække udenlandske investeringer, der nu er kåret af Financial Times som Europas bedste i kategorien mellemstore regioner. Greater Copenhagen slår stærke konkurrenter som Stockholm og Hamborg af banen og rykker dermed ind i den europæiske superliga for investeringer og vækst.

続きを読む

Netværk for udstationerede topledere

09 3 2016  -  Danske Nyheder

Udstationerede topledere skal vide, hvorfor Greater Copenhagen er Nordens bedste sted at drive et nordisk hovedkontor eller shared services center. Et nyt netværk informerer.

続きを読む

Orckestra lægger europæisk hovedkontor i København

01 2 2016  -  Danske Nyheder

Den canadiske e-handels softwarevirksomhed Orckestra styrker nu sin indsats på det europæiske marked. Brohovedet til Europa bliver virksomhedens kontorer i København, hvor dattervirksomheden Composite har adresse.

続きを読む

Ny talentservice til virksomheder

01 2 2016  -  Danske Nyheder

Det skal være nemmere for danske virksomheder at finde udenlandske højtuddannede medarbejdere. Derfor lancerer Copenhagen Capacity nu et nyt tilbud. Se her, om det er noget for din virksomhed.

続きを読む

Britisk inspiration til dansk sundhedsinnovation

01 2 2016  -  Danske Nyheder

Copenhagen Healthtech Cluster har besøgt en række innovationsmiljøer i det engelske sundhedssystem for at hente inspiration til, hvordan Greater Copenhagen bliver et attraktivt sted for virksomheder at teste og udvikle velfærdsteknologi.

続きを読む

Danmark er verdens femtebedste land for talenter

01 2 2016  -  Danske Nyheder

Danmark går tre pladser frem og er nu det femtebedste land i verden for talenter, viser den nyeste version af Global Talent Competitiveness Index.

続きを読む

København skal være Nordens fintech-centrum

11 12 2015  -  Danske Nyheder

Ny analyse slår fast, at København kan skabe cirka 6.000 nye arbejdspladser i de næste fem år inden for finansiel teknologi. Men der skal handles nu, hvis ikke andre europæiske storbyer skal hægte København af løbet.

続きを読む

Udnyt mulighederne i Greater Copenhagen

11 12 2015  -  Danske Nyheder

Vækstvisionerne for Greater Copenhagen skal realiseres. Det gav erhvervslivet og politikere fra begge sider af Øresund hånd på til konferencen Udnyt mulighederne i Greater Copenhagen.

続きを読む

Technolution BV åbner nordisk kontor i København

10 12 2015  -  Danske Nyheder

Den hollandske virksomhed Technolution BV har indgået en kontrakt med Københavns Kommune om intelligent trafikstyring. Technolution BV har derfor placeret sit første nordiske kontor i København og planlægger et forskningscenter for smart city-løsninger.

続きを読む

CHC vil skabe sund vækst i Greater Copenhagen

10 12 2015  -  Danske Nyheder

Copenhagen Healthtech Cluster inviterer virksomheder om bord på to projekter om simulationsbaseret træning af kirurger og digitalt understøttet genoptræning.

続きを読む

Vær med når verdens ejendomsinvestorer mødes

10 12 2015  -  Danske Nyheder

MIPIM er verdens største messe for bymarkedsføring med fokus på at tiltrække internationale investorer inden for fast ejendom. Der er stadig få ledige pladser på Greater Copenhagens messestand – og dermed gratis adgang til eksklusive VIP-investorarrangementer.

続きを読む

Nyt samarbejde skal trække tyske investeringer til Greater Copenhagen

05 11 2015  -  Copenhagen Capacity

Copenhagen Capacity og Dansk-Tysk Handelskammer indgår et nyt strategisk samarbejde om at trække flere investeringer fra Tyskland til Greater Copenhagen. Fælles aktiviteter målrettet tyske virksomheder skal synliggøre Østdanmark som et attraktivt investeringssted.

続きを読む

Internationale højtuddannede klar til job

05 11 2015  -  Talent

Fra november sætter Greater Copenhagen Career Program gang i 10 kompetenceforløb, der gearer internationale studerende til at tage job i danske virksomheder.

続きを読む

GoerTek åbner europæisk hovedkontor og udviklingscenter i København

05 11 2015  -  Companies

Kinesiske GoerTek har åbnet sit første europæiske hovedkontor og grundforskningscenter for lyd i København. Det skaber op til 30 nye arbejdspladser over de næste to år.

続きを読む

Millioner til talentindsats

07 10 2015  -  Danske Nyheder

Et nyt initiativ skal frem til 2018 forbedre Greater Copenhagens evne til at tiltrække og fastholde udenlandske højtuddannede. Målet er at styrke den internationale konkurrenceevne hos regionens virksomheder.

続きを読む

Mellanox Technologies udvider i Roskilde

07 10 2015  -  Danske Nyheder

Israelske Mellanox Technology udvider sine forskning- og udviklingsaktiviteter i Roskilde på grund af specialiserede ingeniører og konkurrencedygtige lønninger.

続きを読む

Talentstrategi virker

07 10 2015  -  Danske Nyheder

Den regionale talentstrategi har allerede i år medvirket til at tiltrække 47 udenlandske talenter og sat ind for at sikre en god velkomst af de nytilkomne.

続きを読む

Eksportfremstød i Kina

08 9 2015  -  Danske Nyheder

I september tager Copenhagen Healthtech Cluster til Kina for at markedsføre danske løsninger inden for teknisk avanceret simulation, digitalt understøttet rehabilitering og borgercentrerede sundhedsdataplatforme.

続きを読む

Udenlandsdanske erhvervsfolk: For ringe image og kendskab til Danmark

07 9 2015  -  Goodwill Ambassador Corps

En ny rundspørge blandt danske erhvervsledere i udlandet om Danmarks og Københavns image viser, at kendskabet er for lavt, og at negative historier på blandt andet udlændingeområdet blakker Danmarks internationale ry.

続きを読む