Resultatkontrakter og bevillingsaftaler

Copenhagen Capacity har til og med 2018 indgået resultatkontrakter med både Region Hovedstaden og Region Sjælland cirka hvert tredje år. I 2019 efter forenklingen af det danske erhvervsfremmesystem har Copenhagen Capacity imidlertid indgået to 1-årige aftaler med Erhvervsministeriet samt en årlig tilbagevendende aftale med Udenrigsministeriet.

Copenhagen Capacity er en erhvervsdrivende fond, der arbejder for at tiltrække og fastholde udenlandske virksomheder, investeringer og talenter i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Indtil og med 2018 har fonden cirka hvert tredje år indgået en ny vækstaftale med regionerne. Vækstaftalerne konkretiserer blandt andet, hvilke indsatsområder Copenhagen Capacity skal arbejde med, og måltallene for, hvor mange arbejdspladser vores indsatser skal skabe eller fastholde i regionerne i løbet af kontraktperioden.

Som følge af forenklingen af det danske erhvervsfremmesystem kan Copenhagen Capacity imidlertid ikke indgå resultatkontrakter med regionerne. Derfor har Copenhagen Capacity i 2019 indgået to 1-årige aftaler med Erhvervsministeriet samt en årlig tilbagevendende aftale med Udenrigsministeriet. 

De nye aftaler kan findes her:

Download Copenhagen Capacitys bevillingsaftale med Udenrigsministeriet 2019.

Download Copenhagen Capacity Mål- og Resultatplan 2019 med Erhvervsministeriet.

Download Copenhagen Capacity aftale om tiltrækning af udenlandske virksomheder til Region Sjælland med Erhvervsministeriet. 

 

De seneste resultatkontrakter med Region Sjælland og Region Hovedstaden ses her:

Download Copenhagen Capacitys resultatkontrakt med Region Hovedstaden.

Download Copenhagen Capacitys resultatkontrakt med Region Sjælland.