Tre profiler til CopCademy er ansat

Den første generation af CopCademy er nu ansat. Tre kandidatstuderende fra henholdsvis Roskilde Universitetscenter, Copenhagen Business School og IT Universitetet i Købehavn vil frem til juni 2013 følge CopCademy’s et-årige talentprogram, hvor de bliver en del af Copenhagen Capacity’s faste medarbejderteam.

I foråret søsatte Copenhagen Capacity sit et-årige talentprogram, der henvender sig til ambitiøse studerende på sidste år af deres kandidatuddannelse og med specialeskrivningen ventende om hjørnet, som vil omhandle et eller flere af Copenhagen Capacity’s forretningsområder:

-De tre CopCademister er udvalgt, fordi de kan bidrage til organisationens og vores aktiviteters udvikling, nu og på sigt. Vi ved, hvor vigtig talenttiltrækning er for at forblive konkurrencedygtig, og derfor tager vi selvfølgelig vores egen medicin, siger adm. direktør Claus Lønborg.

De tre CopCademister er:

Til Copenhagen Cleantech Cluster (CCC):
Bjarke Kovshøj er i gang med sin kandidatgrad i Economics and Business Administration – International Business på Copenhagen Business School. Bjarke har tidligere studeret i Aalborg, Aarhus og Hong Kong, og han har arbejdet i Tyskland og Australien. Bjarke har stor interesse for cleantech og bæredygtighed og har skrevet bachelorafhandling om en danske investeringsmuligheder i den kinesiske vindindustri.

Til International Cleantech Network (ICN):
Ruoyi Ravn Zhou Jessen er kandidatstuderende i Technological & Socio-Economic Planning på Roskilde Universitetscenter. Ruoyi er kinesisk statsborger og kommer fra Shanghai, og de sidste fem år har hun boet i Danmark. Bæredygtighed, regional og urban udvikling, biogeografi og klimatransition er nogle af de områder Ruoyi har beskæftiget sig med, ligesom hun har arbejdet i en NGO med fokus global opvarmning og klimaforandringer.

Til Talent:
Nele Sattrup studerer Digital Design and Communication på IT-Universitet i København med speciale i globalisering, organisation og kommunikation og har en bachelorgrad i Æstetik og Kultur fra Aarhus Universitet. Nele interesserer sig for kommunikation, innovation og design og har blandt andet beskæftiget sig med energieffektivitet og forbrugeradfærd gennem sin studietid. Hendes globale udsyn er blevet testet i praksis flere gange, blandt andet har hun været seks måneder i praktik hos VisitDenmark i New York og studeret to semestre på Universiteit van Amsterdam.