Maxipay åbner skandinavisk kontor i København

Den britiske virksomhed Maxipay har åbnet sit første skandinaviske kontor i København. Herfra hjælper Maxipay kunder med HR, økonomi og regnskabsservices.

I de senere år har britiske Maxipay fået stadig flere skandinaviske kunder inden for it- og offshore-branchen. Derfor åbnede virksomheden i september et skandinavisk kontor i København.

Maxipay leverer services inden for HR, økonomi og regnskab til virksomheder og rekrutteringsvirksomheder over hele verden, primært inden for energiforsyning, offshore, it, sundhed og uddannelse. Blandt andet hjælper Maxipay internationale virksomheder med at rekruttere specialister og håndterer alt praktik omkring deres ansættelse og udstationering. For eksempel at skaffe visum og arbejds- og opholdstilladelse og udarbejde ansættelseskontrakter, der sikrer at immigrationslovgivningen og lokale skatteregler bliver overholdt.

Velfungerende borgerservice
Maxipay havde derfor både brug for rådgivning om at etablere virksomhed i Danmark og for at blive introduceret til danske myndigheder og organisationer, der arbejder med forhold omkring indrejse og ophold i Danmark.

”Jeg er meget imponeret over, hvor velfungerende Danmark har organiseret alle borgerserviceydelser online. I København kan udenlandske arbejdstagere desuden møde op hos International House Copenhagen, der tilbyder en lang række services i forbindelse med tilflytning. Vi har haft en meget positiv oplevelse, og Copenhagen Capacity har leveret de informationer, vi havde brug for, hurtigt og professionelt”, siger Simon Bailey, Compliance & Operations Manager hos Maxipay.

Copenhagen Capacity har blandt andet hjulpet Maxipay med information om det danske marked og dansk arbejdsmarkedslovgivning og introduceret Maxipay til advokater, forsikringsselskaber, International House Copenhagen og andre samarbejdspartnere.