Beckhoff Automation er årets tyske virksomhed

Beckhoff Automation vinder prisen German Company of the Year 2019, der overrækkes af Dansk-Tysk Handelskammer i samarbejde med Copenhagen Capacity og Invest in Denmark. Prisen anerkender tyske virksomheder, der bidrager til at skabe positiv fremgang i Danmark.

For fjerde år i træk uddeler Dansk-Tysk Handelskammer, i samarbejde med Copenhagen Capacity og Invest in Denmark, en pris til en tysk virksomhed, der bidrager til at skabe vækst og fremgang i Danmark.

Vinderen blev Beckhoff Automation, som har vist en imponerende udvikling. Virksomheden har i 2018 øget sin omsætning med 51 procent, og Beckhoffs innovative løsninger inden for automation og IoT bidrager positivt til, at den danske maskinindustri bliver endnu mere konkurrencedygtig, mente en enig jury, som udpegede Beckhoff Automation foran de to andre finalister Danren Bogdol og Grenke Leasing og en række andre ansøgere.

”Tyskland er Danmarks vigtigste samhandelspartner, og tyske virksomheders kompetencer, innovationer og investeringer er meget vigtige for Danmark. Heldigvis har Danmark som investeringsland også en masse potentiale for de tyske virksomheder. Og derfor giver det rigtig god mening at hylde det dansk-tyske samarbejde med denne pris”

separator- Claus Lønborg, adm. direktør for Copenhagen Capacity

Godt at være tysk virksomhed i Danmark

Administrerende direktør i Beckhoff Automation, Michael Nielsen, giver sine medarbejdere i Beckhoff Danmark æren for den flotte vækst:

”Denne pris dedikerer jeg til vores medarbejdere i Beckhoff. Den er deres fortjeneste, og vi er meget taknemmelige for anerkendelsen af vores arbejde. Vi startede i Danmark for 15 år siden, og det er godt at være et tysk selskab i Danmark, for vi står for ordentlighed, kvalitet og rettidig omhu. Men det har også krævet hårdt arbejde, og jeg takker hver og en medarbejder i Beckhoff for at gøre virksomheden til en succes”

separator- Michael Nielsen, administrerende direktør i Beckhoff Automation

Dansk og tysk knowhow skaber vækst

Prisen uddeles for fjerde gang og interessen har igen i år været stor.

”Vi har i år haft tre rigtigt gode kandidater, Beckhoff Automation, Danren Bogdol og Grenke Leasing. Alle tre virksomheder er gode eksempler på, hvordan innovation og et højt ambitionsniveau kan skabe arbejdspladser og succes i Danmark. De kombinerer dansk og tysk knowhow, hvilket skaber værdi, nye muligheder og ikke mindst vækst.”

separator- Reiner Perau, administrerende direktør, Dansk-Tysk Handelskammer

Nyt domicil bliver showcase for bygningsautomation

Beckhoff Automation fortsætter sine investeringer i Danmark. Inden for de kommende 12 måneder vil Beckhoff ansætte flere medarbejdere og opføre et stort domicil i Kolding. Bygningen bliver intelligent fra kælder til kvist, så Beckhoff i praksis kan demonstrere de seneste løsninger inden for bygningsautomation.

”Beckhoff Automation er en familieejet virksomhed, som implementerer åbne automationssystemer baseret på PC Control-teknologi. Virksomheden er vokset markant inden for både omsætning og medarbejdere siden de kom ind på det danske marked. Virksomheden er meget innovativ og hjælper således danske virksomheder med at blive mere konkurrencedygtige. Ved at være leverandør til både tyske og danske virksomheder bidrager Beckhoff Automation til både dansk og tysk eksport”

separator- Hans Peter Kay, kommerciel direktør i Invest in Denmark

Kort om German Company of the Year

German Company of the Year gives til et tysk selskab i Danmark, som har gjort sig positivt bemærket i dansk erhvervsliv ved at opfylde mindst et af kriterierne; ekstraordinær vækst, innovation på det danske marked eller bemærkelsesværdige investeringer.

Med prisen sætter Dansk-Tysk Handelskammer fokus på tyske investeringer i Danmark og deres bidrag med arbejdspladser, investering, viden og innovation. Juryen bestod af Philipp Schröder, professor ved Aarhus Universitet; Lykke Friis, prorektor ved København Universitet og Nicolas Dumoulin, Genereal Manager for Boehringer Ingelheim Danmark og repræsentant for sidste års vinder.

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed?

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed på det danske marked, så kontakt Rikke Petersen, Senior Investment Manager, der har speciale i bæredygtig byudvikling, circulær økonomi og dansk-tyske forhold, på e-mail: rpe@copcap.com eller mobil: 0045 51 51 61 02.