Global designvirksomhed vil erobre Norden fra København

Designfirmaet Unispace, der har kontorer i 18 lande, satser nu på Skandinavien og har valgt København som det regionale knudepunkt, der skal vinde og servicere kunder i hele Norden.

I august åbnede designvirksomheden Unispace sit første skandinaviske designstudie i København, som dermed er kontor nummer 40 i de 18 lande i Europa, Amerika og Asien, hvor Unispace er tilstede.

Det skyldes blandt andet Københavns mange kreative miljøer, fokus på globale virksomheder og et erhvervsvenligt forretningsklima.

Digital kampagne vakte nysgerrighed

For bare 6 måneder siden vidste Unispace ikke meget om forholdene i København. Men i foråret vakte en række bannerannoncer på Facebook, LinkedIn og Twitter deres nysgerrighed, og Unispace besluttede at deltage i det arrangement, som Copenhagen Capacity og Copenhagen Fintech holdt i London i april.

Egentlig var eventen henvendt til fintech-virksomheder og -iværksættere, men Unispace mente, at de også kunne hente masser af værdifuld viden om, hvad den danske hovedstad kan tilbyde udenlandske virksomheder.

Læs også: København vil tiltrække finansielle iværksættere fra London

Skandinavien har mange forretningsmuligheder

Og der har været masser at komme efter. Unispace har allerede skrevet kontrakt med kunder på begge sider af Øresundsbroen, og mange andre viser interesse.

Kunderne er især varme på virksomhedens innovative design- og forretningstilgang, som giver mulighed for at dele viden og bringe de nyeste trends inden for arbejdspladser i spil.

”Skandinavien og Danmark, og helt konkret vores nye studie i København, er afgørende for vores ambition om at hjælpe vores kunder i hele verden på den bedst mulige måde. Med sin stærke tradition for design er København og Skandinavien en fantastisk kilde til ny forretning og vækst”, siger Anthony Hazell, adm. direktør i Europa.

Derfor valgte Unispace København:

  • Gode vilkår for erhvervslivet.
  • Adgang til EU’s indre marked, som er vigtigt for fortsat vækst på de europæiske markeder.
  • Åben forretningskultur uden hierarkier og med nem adgang til beslutningstagere.
  • God hjælp til hurtigt at komme i kontakt med de rigtige mennesker.

Om Unispace

Unispace er et globalt designfirma, der tilbyder innovativ strategi, design og levering. Med 39 studier i 18 lande samarbejder Unispace med kunder om at udvikle arbejdsmiljøer, der udtrykker den enkelte organisations unikke kultur og understøtter de lokale og globale forretningsmål. Virksomheden blev grundlagt i 2010 i Sydney, Australien, og har i dag kunder over hele verden i mange forskellige sektorer. Vil du vide mere, så besøg unispace.com

Sådan hjalp vi Unispace

Copenhagen Capacity har blandt andet hjulpet Unispace med:

  • Kontakt til lokale netværkspartnere i København, bl.a. Invest in Denmark og den britiske ambassade i Danmark.
  • Kontakt til lokale forretningspartnere og serviceudbydere.
  • Rådgivning om valg af virksomhedsstruktur og andre spørgsmål i forhold til at etablere virksomhed.
  • Introduktion til potentielle kunder og medarbejdere.