Copenhagen Capacity giver MIPIM-stafetten videre

Efter 20 år som koordinator af den danske stand på ejendomsmessen MIPIM i Cannes giver Copenhagen Capacity nu hvervet videre til Byggesocietetet.

Når tusindvis af internationale investorer og ejendomsudviklere mødes i Cannes til foråret, vil en del af dem som altid lægge vejen forbi den danske stand. Her vil det meste være, som det plejer – dog vil Copenhagen Capacity ikke længere være koordinator af standen.

”Byggesocietetet, som repræsenterer den danske bygge- og ejendomsbranche, er det naturlige samlingspunkt på MIPIM. Efter flere års samarbejde med Byggesocietetet er vi helt trygge ved at give stafetten videre og står selvfølgelig til rådighed med den viden og erfaring, vi har samlet sammen gennem 20 år”, siger Claus Lønborg, administrerende direktør i Copenhagen Capacity.

Copenhagen Capacity deltager på MIPIM 2018 på samme vilkår som alle andre standpartnere fx By & Havn og MT Højgaard.

Tilmeld dig MIPIM hos Byggesocietetet

Byggesocietetets sekretariat overtager rollen som koordinator af Greater Copenhagen-standen på MIPIM fra 2018.

Byggesocietetet vil derfor fremover stå for at håndtere tilmeldinger til MIPIM, sælge partnerskaber, udforme standen og organisere events.

”MIPIM samler hvert år alle væsentlige internationale aktører inden for bygge- og ejendomsbranchen, og 2018 bliver ingen undtagelse. Ønsket med den nye konstellation er at bringe standen tættere på virksomhederne og gøre den danske deltagelse på MIPIM endnu mere forretningskritisk. Det skal være branchens stand, som så bakkes op af kommuner og regioner”, siger Tony Christrup, formand for Byggesocietetet.

Du kan kontakte sekretariatschef hos Byggesocietetet Bent Outzen på e-mail: bo@byggesoc.dk og telefon: 30 16 65 25.