Søger din virksomhed specialister til spiludvikling?

Så bliv en del af jobkampagnen målrettet internationale gameplay-programmører, spiludviklere, dataanalytikere og QA-specialister, som Copenhagen Capacity og Interactive Denmark står bag. Kampagnen kører i juni, så tilmeld din virksomhed hurtigst muligt.

Danske spiludviklingsvirksomhedere er i hård konkurrence med udlandet om at skrive kontrakt med dygtige medarbejdere. 

Til dels fordi mange potentielle udenlandske kandidater ikke kender til jobmulighederne i Danmark eller vores unikke tradition for, at karriereambitioner ikke behøver udelukke familie- og fritidsliv.

Spilindustrien står sammen

Derfor er Copenhagen Capacity, seks danske spiludviklingsvirksomheder og deres brancheorganisation Interactive Denmark gået sammen om en kampagne, der skal markedsføre jobmulighederne i Københavns spilindustri over for blandt andet gameplay-programmører, backend og frontend-spiludviklere, dataanalytikere og QA-specialister i lande med stærke spilindustrier. Fx Storbritannien, Frankrig, Malta, Canada og Finland.

Se kampagneuniverset her.

Forhåndsscreenede kandidater

Kampagnen kører i første omgang som et pilotprojekt i juni – og vil din virksomhed være med, er der stadig mulighed for at deltage.

Som del af kampagnen bliver din virksomheds ledige jobs eksponeret over for udvalgte faggrupper inden for spilindustrien. Copenhagen Capacity laver den første tekniske cv-screening af interesserede kandidater og præsenterer herefter en liste med de stærkeste profiler for din virksomhed – typisk mellem to og ti kandidater.  

Herefter kan din virksomhed springe direkte til at holde samtaler med de bedst egnede.

Læs mere om kampagnen her.

Vil du vide mere eller deltage i kampagnen?

Hvis du vil høre mere eller har jobopslag, som skal inkluderes i kampagnen, så kontakt Senior Talent Attraction Manager Merete Sandager på e-mail: msa@copcap.com eller mobil: 0045 26 92 21 27.