Mød nye internationale medarbejdere

Mandag den 12. december afholder Copenhagen Capacity igen international talentkonference. Mød 150 internationale studerende fra 70 lande, som læser en videregående uddannelse i Danmark og kigger efter job i Danmark.

To gange om året arrangerer Copenhagen Capacity en international talentkonference, der skaber kontakt mellem 150-200 udvalgte internationale fuldtidsstuderende på Danmarks otte universiteter og danske virksomheder, der har behov for at rekruttere højtuddannede medarbejdere med internationale kompetencer.

Din virksomhed kan nu tilmelde sig talentkonferencen den 12. december, som bliver afholdt hos Arla i Viby J.

Hvor kendt er din virksomhed blandt nyuddannede?

Konferencen er en mulighed for at øge kendskabet og interessen for din virksomhed som arbejdsplads blandt nyuddannede internationale kandidater fra Aarhus Universitet, Aalborg Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet, IT Universitet, Københavns Universitet, Roskilde Universitet og Syddansk Universitet og for at markedsføre konkrete jobmuligheder.

Din virksomhed bliver vært ved to workshops med emner, som I selv vælger inden for konferencens tema, I deltager i en fælles paneldebat, og I får mulighed for at følge op på kandidater, som I vil fortsætte dialogen med.

Det er vigtig for Novo Nordisk, at vi får mulighed for at pitche job og karrieremuligheder over for studerende med forskellige baggrunde og et internationalt mindset. Talentkonferencen er unik, fordi der er fokus på at promovere karrieremuligheder i hele Danmark og på at komme i dialog med internationale talenter fra hele verden på én dag”, siger Annelise Goldstein, Corporate Vice President, Talent & Leadership, i Novo Nordisk.

Danmark tilbyder et unikt karriereliv

Knap 60% af de største danske virksomheder oplever i nogen eller høj grad en akut kompetencekløft på grund af mangel på kvalificerede medarbejdere. Det viser en undersøgelse fra Copenhagen Capacity, som Copenhagen Business School lavede i foråret.

Det er er alvorligt, at så mange virksomheder mangler medarbejdere. Talentkonferencen skal inspirere og hjælpe de mest talentfulde udenlandske studerende på danske universiteter med at få fodfæste på det danske jobmarked og fortælle om, at de her får en høj grad af indflydelse og medbestemmelse og et liv, hvor der både er plads til karriere og familieliv. I sidste ende vil vi gerne gøre Danmark til mere end en populær studiedestination, men også en attraktiv karrieredestination”, fortæller Nikolaj Lubanski, direktør for talent i Copenhagen Capacity.

Vil din virksomhed med?

På den seneste konference i april deltog COWI, Novo Nordisk, Grundfos, Maersk Line, Coloplast, Microsoft Development Center og Venture Cup. 

Vil du vide mere om den kommende talentkonference og mulighederne for at deltage, så kontakt Senior Program Manager Mette Blach Strøyer på e-mail: mbs@copcap.com eller mobil: +45 61 15 08 51.