København vinder ny investeringspris

Copenhagen Capacity er netop blevet kåret som den bedste regionale investeringsfremmeorganisation i Vesteuropa. Det anerkendte, amerikanske tidsskrift Site Selection står bag kåringen, hvor Copenhagen Capacity slår organisationer i London, Berlin, Stockholm og Nordirland.

Greater Copenhagens investorstrategi blev i februar kåret som den bedste blandt Europas mellemstore regioner af Financial Times. 

Nu har København vundet en ny, international hæder: Det anerkendte, amerikanske tidsskrift Site Selection har netop offentliggjort, at Copenhagen Capacity, der er Region Hovedstaden og Region Sjællands investeringsfremmeorganisation, vinder prisen som bedste regionale organisation i Vesteuropa.

Slår Berlin, London, Nordirland og Stockholm

Copenhagen Capacity slår dermed konkurrerende organisationer, der også arbejder for at tiltrække udenlandske investeringer og virksomheder, i blandt andet Berlin, London, Nordirland og Stockholm. 

Kåringen bygger på parametre som personalets kompetencer og serviceniveau, adgang til data om regionen samt organisationens omdømme og kvaliteten af dens website.

En kåring som bedste investeringsfremmeorganisation sender et signal til kapitalforvaltere og investorer i hele verden om, at organisationen kan levere højtkvalificeret rådgivning,” siger Mark Arend, chefredaktør på Site Selection, og fortsætter:

Copenhagen Capacity har bevist sine rådgivningsevner, og vi vurderer, at kåringen vil resultere i endnu større interesse fra udlandet og potentielt også i nye investeringer.

Giver nye muligheder for at tiltrække investorer

Copenhagen Capacity har ikke selv bragt sig i spil til kåringen, og derfor er der ekstra glæde over anerkendelsen.

Kåringen er meget værdifuld for os. Vi sætter naturligvis pris på selve anerkendelsen, men det vigtigste er den omtale, som den giver. Magasinet Site Selection har et oplag på 45.000, og det er en stor og værdifuld eksponering i USA for et lille land som Danmark. Omtalen vil gøre amerikanske virksomheder og investorer opmærksomme på mulighederne i Greater Copenhagen – og ikke mindst på den hjælp de kan få til at etablere sig, der er bedre end i mange af de byer, som Greater Copenhagen konkurrerer mod om at tiltrække udenlandske investeringer”, siger Claus Lønborg, adm. direktør i Copenhagen Capacity.

Kåringerne fra Site Selection og Financial Times styrker Claus Lønborgs tro på, at Copenhagen Capacity udvikler sig i den rigtige retning og fremadrettet kan skabe endnu flere vækstmuligheder i tæt samarbejde med aktørerne i Greater Copenhagen.

Omtale i 45.000 magasiner i USA

Site Selection udkommer hver anden måned i over 45.000 eksemplarer samt online og henvender sig primært til amerikanske virksomheder, der ønsker at udvide deres tilstedeværelse i nye lande og regioner. Magasinet er baseret i Norcross, Georgia, og udgives af Conway Data på vegne af blandt andre industriorganisationen IAMC.

Læs mere om Site Selection-prisen her.