Kinesisk telegigant udvider med 30 it-eksperter

Kinas største udbyder af software til telekommunikation, AsiaInfo, udvider sine aktiviteter i Danmark med 30 internationale softwareudviklere.

I november 2013 blev AsiaInfo valgt som leverandør af software til Telenor Danmark, som dermed blev virksomhedens første europæiske kunde. Softwareplatformen skal håndtere alt fra kundernes selvbetjeningsløsninger til de interne systemer i Telenor med det formål at gøre kundeoplevelsen bedre og mere effektiv.

Uden talent, ingen investeringer

Copenhagen Capacity har hjulpet AsiaInfo med at tiltrække 30 internationale it-eksperter, mange af dem fra Kina, som virksomheden skal bruge for at implementere den nye platform hos Telenor Danmark.

”Det er afgørende at hjælpe de udenlandske virksomheder, som kommer hertil, med at styrke og udvide deres forretning. Kvalificerede medarbejdere er et springende punkt – hvis ikke virksomheden kan finde dem, rykker den derhen, hvor de er”, siger Nikolaj Lubanski, Talent Director i Copenhagen Capacity.

Fast-track service for virksomheder

Nogle af de ledige job er blevet besat af herboende udenlandske talenter, som AsiaInfo har fundet med hjælp fra Copenhagen Capacitys kandidatdatabase. Databasen er en fast-track service for virksomheder, der giver adgang til jobsøgende højtuddannede udlændinge i Danmark inden for en række specialistområder.

De resterende stillinger er besat af softwareeksperter fra AsiaInfos egne kontorer i blandt andet Kina og Singapore. Til at overbevise medarbejderne om at tage job i København og flytte til en helt ny by og kultur har AsiaInfo brugt Copenhagen Capacitys materialer om Greater Copenhagen, der fortæller om det liv, man lever i en af verdens mest grønne, rene, smarte og glade byer i verden.

”Det var en stor opgave at finde 30 specialiserede softwareudviklere til opgaven i København på så relativt kort tid, som vi næppe kunne have klaret selv. Nu har vi et fantastisk team, der har blikket rettet på at implementere den nye platform”, siger Jie Zheng, Manager EMEA, AsiaInfo.

Om Asia Info

AsiaInfo er Kinas største udbyder af software til telekommunikation. Virksomhedens BSS (Business Support Systems) og OSS (Operational Support Systems) benyttes af knap en milliard brugere. AsiaInfo har hovedkontor i Beijing og regionale hovedkontorer i Singapore og London. AsiaInfo har over 17.000 ansatte, heraf 150 i Danmark, i København og Aalborg.

Læs mere om AsiaInfo her.