International karrieremesse den 29. november

Tag til karrieremesse i Valby og mød mere end 1.000 internationale studerende og dimittender fra tre af Sjællands erhvervsakademier.

Som en del af Education 2 Employment (E2E)-projektet inviterer CPH Business Academy til international karrieremesse den 29. november.

Her har din virksomhed mulighed for at netværke med mere end 1.000 internationale studerende og dimittender fra tre af Sjællands erhvervsakademier og finde nye medarbejdere med baggrunde i 21 forskellige uddannelsesretninger.


Hvornår: 29. november klokken 11.00 -17.00
Hvor: Marketenderiet, Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

Tag med for at:
  • Rekruttere internationale medarbejdere med kompetencer inden for fx IT, medier, design & arkitektur, logistik, marketing, innovation & iværksætteri og turisme & service.
  • Brande din virksomhed over for potentielle fremtidige medarbejdere.
  • Netværke med nye og potentielle partnere.

Copenhagen Capacity er partner i Education 2 Employment (E2E), der har som formål at fastholde internationale talenter i Danmark, efter de har afsluttet deres uddannelse på de tre erhvervsakademier Cphbusiness, Københavns Erhvervsakademi (KEA) og ErhvervsAkademi Sjælland.

Læs mere om konferencen her.

Tilmeld dig karrieremessen her

Vil du deltage i karrieremessen den 29. november, kan du tilmelde dig her.

Og vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Kasper Jorn, Project Manager in Talent hos Copenhagen Capacity på kjo@copcap.com.