Årets tyske virksomhed i Danmark

En nystiftet pris hædrer tyske virksomheder, der skaber vækst, innovation og beskæftigelse i Danmark. Er det din virksomhed, eller kender du en vinderkandidat, så send en indstilling senest den 26. april 2016.

Copenhagen Capacity, Invest in Denmark og Dansk-Tysk Handelskammer har stiftet en ny årlig pris, der uddeles til tyske datterselskaber, som skaber fremgang i Danmark.

Tyskland er en af Danmarks allervigtigste handels- og samarbejdspartnere. Med den nye pris vil vi gerne anerkende tyske virksomheder, der yder en ekstraordinær indsats i Danmark ved at skabe jobs og innovation eller placere bemærkelsesværdige investeringer”, siger Claus Lønborg, administrerende direktør i Copenhagen Capacity.

Mød andre tyske virksomheder i Danmark

Årets tyske virksomhed kåres den 11. maj 2016 i Eigtveds Pakhus i København til en eftermiddag, hvor du får masser af mulighed for at styrke dit danske og tyske netværk i regionen og høre om rammevilkårene for tyske virksomheder i Danmark.

Se hele programmet her

Masser af omtale

Vinderen udpeges af en uafhængig jury, som består af en repræsentant fra hver af de tre organisationer Copenhagen Capacity, Invest in Denmark og Dansk-Tysk Handelskammer.

Send din indstilling til Årets tyske virksomhed 2016 her

Årets tyske virksomhed skal opfylde et eller flere af kriterierne:

  • Vækst: Ekstraordinær vækst i omsætning og antal af medarbejdere.
  • Innovation: Innovation, der beriger det danske marked.
  • Investering: Bemærkelsesværdige investeringer i Danmark. 

Vindervirksomheden modtager en pris og et diplom og bliver omtalt på de tre organisationers nyhedsbreve, sociale medier og hjemmesider, og der bliver udsendt en pressemeddelelse. 

Læs mere og send din indstilling til Årets tyske virksomhed 2016