WTM åbner skandinavisk salgskontor i København

Den tyske virksomhed WTM Engineers International har åbnet et skandinavisk salgskontor i København. Det skyldes regionens massive investeringer i infrastrukturprojekter, og at WTM herfra har nem adgang til de andre nordiske markeder.

Over de næste 20 år planlægger Danmark at investere knap 200 milliarder kroner i infrastrukturprojekter. Blandt andet i Femern Bælt-forbindelsen, modernisering af hospitaler og universiteter, en udvidelse af Købehavns Lufthavn og i offentlige transportløsninger så som Københavns metro, el-drevne tog og sporvogne i landets fire største byer.

”København er ambitiøs”
Københavns store bygge- og udviklingsiver har betydet, at de tyske rådgivende ingeniører WTM Engineers International valgte at åbne et salgskontor i København.

"Vi kiggede på alle de skandinaviske markeder, og Danmark var det mest attraktive. Københavns Kommune er meget ambitiøs og har afsat midler til at bygge en dynamisk by. Vi er allerede involveret i en række bygge- og udviklingsprojekter i København, og der venter mange spændende udbud. Derudover ligger København tæt på Malmø, så vi kan nemt deltage i projekter i Sverige herfra", siger Fritz Hilgenstock, WTM Engineers Internationals danske repræsentant.

Værdifuld sparringspartner
Copenhagen Capacity hjalp WTM med den indledende markedsresearch og med services i forbindelse med opstarten af det danske salgskontor. Derudover har Copenhagen Capacity løbende sparret med WTM om interessante udbud og mulige samarbejdspartnere.

"Copenhagen Capacity har været til stor hjælp. Vi har blandt andet opnået stor indsigt i det danske marked", understreger Fritz Hilgenstock.

Om WTM Engineers International GmbH
WTM Engineers International er ekspert i at designe og udvikle infrastruktur- og byggeprojekter. Virksomheden, der er grundlagt i 1936, har hovedkontor i Hamborg og kontorer i Berlin og München samt aktiviteter i New York, Zürich, Geneve, Athen og Kuwait.