Nye kræfter i Copenhagen Capacitys Investment Promotion afdeling

I løbet af 2013 sidste kvartal har vi i Copenhagen Capacity oprustet vores Investment Promotion afdeling. Vi håber I vil tage godt i mod vores nye medarbejdere.

Paul Dhami – Logistik/Supply Chain Management
Paul er vores nye ansvarlige mand for Copenhagen Capacitys Logistics/Supply Chain Management område. Paul er 52 år og har boet i London i en årrække. Paul startede sin karriere i SAS hvor han var ansat i forskellige stillinger inden for indkøb, logistik, salg og markedsføring - efterfulgt af job i DHL, Topologic, SAP, Carlsberg og Oracle, også alle stillinger inden for supply chain management og / eller transport og logistik. Alt i alt har han over 25 år i branchen i baggagen.

Rikke Petersen – Det tyske marked
Rikke er vores nye Business Development Manager for det tyske marked. Rikke, der tidligere har været bosat i Tyskland, er 43 år og har en cand. ling. merc. i tysk. Rikke har mere end 12 års erfaring med salg og ledelse. De sidste 10 år har Rikke arbejdet med at hjælpe og motivere virksomheder til at etablere sig i Danmark og 95 andre Regus lande verden over. Rikke skal sikre lead-generering fra det tyske marked og servicere vores tyske klienter.

Søren Møller Jensen - SPI
Søren er vores nyeste Business Development Manager i vores Samarbejde om Proaktiv Investerinsfremme (SPI) projekt. Søren er 38 år, og har en kandidat i International Business (cand. negot) fra Syddansk Universitet. Søren har over 12 års erfaring inden for markedsundersøgelser og rådgivning. I SPI teamet vil Søren afslutte de sidste analyser og udvikle value propositions med henblik på lead-generering i SPI regi. 

Sylvie Bove – Life Science
Sylvie er vores nyeste skud på stammen. Sylvie er 54 år, og hun kommer med mere end 20 års erfaring fra life science-sektoren. Hun har bl. a. arbejdet for Coloplast, Ferring, Lunds Universitet Sylvie har en bachelor i biologi fra hendes hjemland Frankrig og en MBA fra Lunds Universitet. Som vores nye Senior Life Science Investment manager vil Sylvie være ansvarlig for at lede vores life science-team og skabe en pipeline for investeringer inden for pharma, medico og biotek.