Ny ledergruppe i Copenhagen Capacity

Copenhagen Capacitys ledergruppe har fået tre nye medlemmer og matcher dermed de nye strategiske ansvarsområder i resultatkontrakten.

Copenhagen Capacitys ledergruppe består fra årsskiftet af seks medlemmer, hvoraf tre er nye. Gruppens sammensætning styrker de nye indsatsområder, som Copenhagen Capacity har fået ansvaret for i resultatkontrakten med Region Hovedstaden for 2015-17.

Læs også Ny kontrakt skal sikre 4.000 nye jobs i ”Greater Copenhagen”.

Ledergruppens nye medlemmer er:

  • Louise Juhl, Marketing & Communication Director

Louise Juhl er ny chef for Copenhagen Capacitys marketing og kommunikationsafdeling og -aktiviteter. Hun har desuden ansvaret for MIPIM, Greater Copenhagen-brandingprocessen og regionens nye investorportal. Louise har blandt andet været E-marketing & CRM Manager hos Fritz Hansen i syv år samt kundeansvarlig hos en række reklame- og marketingbureauer. Læs mere om Louise på LinkedIn.

  • Rune Rasmussen, Development Director

Som ny udviklingschef har Rune ansvaret for at udvikle initiativer, der sikrer, at regionen udnytter sit fulde vækstpotentiale. Blandt andet Greater Copenhagens nye fælles modtageservice for udenlandske erhvervsdelegationer. Rune var fra 2010 til udgangen af 2014 sekretariatschef for Copenhagen Cleantech Cluster og har tidligere arbejdet fire år i økonomiforvaltningen på Københavns Rådhus og fem år som lobbyist i Bruxelles. Læs mere om Rune på LinkedIn.

  • Thomas Hammer-Jakobsen, Director of Copenhagen Healthtech Cluster

Den 1. marts 2015 tiltræder Thomas Hammer-Jakobsen som direktor for Copenhagen Healthtech Cluster. Thomas er stifter af Copenhagen Living Lab, hvor han som partner har arbejdet med brugerdreven innovation i offentlig-private projekter og partnerskaber siden 2006. Han er også medstifter af Innovation Center Copenhagen og Human-Centered Research Hub (HRH), og han har været programchef for innovation hos DR og divisionschef for DR’s børne- og unge enheder & DR’s regionale enheder. Læs mere om Thomas på LinkedIn.

Copenhagen Capacitys ledergruppe består desuden fortsat af:

  • Claus Lønborg, administrerende direktør
  • Marianna Lubanski, Investment Promotion Director
  • Nikolaj Lubanski, Talent Director