Mediconomics åbner i Guldborgssund

Den tyskejede virksomhed Mediconomics har placeret sit danske kontor i Guldborgssund Kommune. Blandt andet på grund af Greater Copenhagens førende life science-netværk Medicon Valley og Biopeople.

Danmark har europarekorden i antal kliniske studier per indbygger og er verdensførende inden for udvikling af lægemidler.

Derfor har den tyskejede virksomhed Mediconomics, der også har adresse i England og USA, nu åbnet et dansk kontor i Guldborgssund Kommune. Mediconomics hjælper medicinal- og medicovirksomheder med at udvikle produkter og løsninger, fra ide til lancering samt efterfølgende overvågning for løbende at kvalitetssikre produkterne.    

”Greater Copenhagen har nogle virkelig stærke life science-netværk med førende virksomheder, forskere og universiteter, blandt andre Medicon Valley og Biopeople. Det har været afgørende for vores beslutning om Greater Copenhagen”, siger Uwe Albrecht, administrerende direktør i Mediconomics.

Indledningsvist fokuserer Mediconomics på at etablere sin danske salgsorganisation. Herefter er planen at åbne et internt uddannelses- og konferencecenter, hvilket vil skabe endnu flere arbejdspladser i Guldborgssund Kommune. 

Regionalt samarbejde om tiltrækning
Copenhagen Capacity har i tæt samarbejde med Invest in Denmark og Business Lolland-Falster assisteret Mediconomics i forbindelse med virksomhedsetableringen. Blandt andet ved at kortlægge markedet og muligheder med hensyn til kunder og forsknings- og samarbejdspartnere samt med praktisk hjælp som kontakt til bank, revisor og ejendomsmægler.

”Det er meget glædeligt at se, hvor godt vores erhvervsservice fungerer. Mediconomics har valgt at etablere sig i vores udviklingsmiljø på Slotsbryggen i Nykøbing. Her får de mulighed for at styrke deres netværk blandt danske forretningsfolk og for at trække på de ressourcer og kompetencer, vi stiller til rådighed for virksomheder”, siger Mads Stærk, Business Development Manager i Business Lolland Falster.

Læs mere om Mediconomics.