Copenhagen Capacity går til de internationale investorer på ejendomsmesserne

I år har Copenhagen Capacity intensiveret sit fokus på den danske bygge- og ejendomsbranche med en målrettet indsats over for internationale investorer på Expo Real i München den 7-10. oktober.

Copenhagen Capacity indtager Expo Real
Helt konkret udmønter det øget fokus sig i, at Copenhagen Capacity i år er at finde på Expo Real, der løber af stablen d. 7.-10. oktober i München i år, og der skrues gevaldigt op for dialogen med internationale investorer så de nemmere kan få øjne op, for de mange investeringsmuligheder, der findes i København og omegn.

- København er i europæiske sammenhænge en attraktiv region, at investere i. Vores opgave er, at gøre de mange internationale investorer opmærksomme på regionens potentiale og samtidig give dem adgang til potentielle investeringsmuligheder. Derfor er vi sammen med en række af Københavns developere til stede på Expo med en fokuseret indsats over for internationale investorer, forklarer Kim Bek, udviklingsdirektør i Copenhagen Capacity.

Mandag eftermiddag d. 6. oktober holder Copenhagen Capacity således sammen med Københavns Kommune et eksklusivt seminar for internationale investorer og med deltagelse af førende byudviklere og ejendomsfolk fra københavnsområdet. Morgenen efter holdes et mere uformelt bruncharrangement for alle danskere på Expo Real, hvor en række udenlandske kontakter også er inviteret.

Fra Expo Real til Mipim
Den fokuserede indsats overfor de internationale bygge-, og ejendomsinvestorer kommer også til at få indflydelse på Copenhagen Capacitys årlige stand på bygge- og ejendomsmessen MIPIM i Cannes, der afholdes til marts. Her er der også nye tiltag, der skal gøre det nemmere for de danske partnere og sponsorer at få kontakt til relevante internationale investorer og samarbejdspartnere.

For mere information om messerne og deltagelse kontakt Development Manager Jacob Saxild, jsx@copcap.com

Fakta:

Expo Real i tal:
64.000 m² udstillingsareal
38.000 deltagere fra 71 lande
1.700 udstillere

Mipim i tal:
40.000m² udstillingsareal
20.000 deltagere fra 80 lande
2.000 udstillere